• Cazul Samanthei Markle a fost inițial respins de un judecător.
  • Femeia în vârstă de 59 de ani face acum apel la această decizie.
  • Meghan, în vârstă de 43 de ani, s-a destăinuit despre lupta cu ideile suicidare într-un nou interviu cu Prințul Harry.

Sora vitregă a lui Meghan Markle a lansat o nouă bătălie legală împotriva Ducesei de Sussex, despre care susține că a prezentat-o ca fiind o mincinoasă, rasistă, în căutarea faimei”, scrie Yahoo.

În timp ce cazul Samanthei Markle a fost inițial respins de un judecător, femeia în vârstă de 59 de ani face acum apel la această decizie.

„Ea a făcut în așa fel încât Samantha să nu poată lucra sau chiar să se bucure de cele mai banale activități, cum ar fi mersul la magazinul alimentar, fără să fie hărțuită”, se arată în documentele judiciare, relatează The Sun.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Documentele judiciare susțin că ducesa a afirmat în mod fals în fața lui Oprah Winfrey că sora ei vitregă nu a folosit numele de familie Markle până când relația ei cu prințul Harry a devenit de notorietate publică.

Meghan, în vârstă de 43 de ani, s-a destăinuit despre lupta cu ideile suicidare într-un nou interviu cu Prințul Harry. „Nu aș vrea ca altcineva să-și facă astfel de planuri”, a declarat ea pentru CBS Sunday Morning.

Cuplul susține o nouă inițiativă pentru a ajuta părinții copiilor care și-au luat viața după ce au fost intimidați online.

Citește și