• Actrița a devenit prima femeie transsexuală care a primit un astfel de premiu.
  • Mesajul său a fost postat pe Instagram, susținând că mințile se schimbă cu iubire.
  • Anul acesta, premiile Globurile de Aur nu au fost organizate și nicio celebritate nu a fost prezentă.

Michaela Jaé Rodriguez, fotografiată la ELLE Women in Hollywood Celebration în octombrie, a câștigat primul ei Glob de Aur – și a devenit prima femeie transsexuală care a câștigat un astfel de premiu pentru actorie. Pentru interpretarea sa sfâșietoare din serialul de referință „Pose”, Michaela Jaé Rodriguez a câștigat primul ei Glob de Aur – și a intrat în istorie.

Rodriguez a primit Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial-dramă de televiziune, pentru rolul său de figură maternă Blanca din cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului FX.

„Aceasta este ușa care se va deschide pentru multe alte persoane tinere și talentate”, a scris ea pe Instagram. „Ei vor vedea că este mai mult decât posibil. Ei vor vedea că o tânără fată de culoare latină din Newark New Jersey, care a avut un vis pentru a schimba mințile altora CU IUBIRE. IUBIREA CÂȘTIGĂ. Pentru tinerii mei copii LGBTQAI WE ARE HERE, ușa este acum deschisă. Acum ajungeți la stele!!!!!”, a continuat ea.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Globurile de Aur din acest an au fost o afacere în surdină – NBC a refuzat să transmită premiile după ce rapoartele Los Angeles Times au dezvăluit o lipsă de diversitate în cadrul secretei Asociații a presei străine de la Hollywood, care organizează premiile, și au ridicat întrebări etice legate de beneficiile financiare. Rodriguez nu a fost prezentă la premii – nicio celebritate nu a fost prezentă.

Nu au existat membri ai publicului sau evenimente pe covorul roșu, deși ceremonia a fost găzduită în continuare la Beverly Hilton Hotel. Nici studiourile nu au trimis oficial titluri pentru a fi luate în considerare, atunci când membrii HFPA selectau nominalizările. În schimb, HFPA a anunțat victoria lui Michaela Rodriguez pe Instagram și Twitter.

Când a debutat în vara anului 2018, „Pose” a avut cea mai mare distribuție de persoane transsexuale din serialele obișnuite din orice program de televiziune scris. Avându-i în rolurile principale și pe Indya Moore în rolul romanticului fără speranță Angel, Dominique Jackson în rolul încăpățânatei Elektra Abundance și Angelica Ross în rolul tragicei Candy.