• Michelle Obama împlineşte astăzi 57 de ani.
  • Michelle şi Barack Obama s-au întâlnit la o firmă de avocatură, urmând să se căsătorească în 1992.
  • Soţia fostului Preşedinte Barak Obama este un model demn de urmat.
  • Michelle Obama este o sursă de inspiraţie pentru femeile de pe tot mapamondul.

Sărbătorita zilei este o sursă de inspiraţie pentru lumea întreagă, o mamă devotată şi una dintre cele mai iubite Prime Doamne ale Americii.

Michelle Obama împlineşte 57 de ani. A intrat în istorie fiind prima femeie de culoare care a ajuns Primă Doamnă a Statelor Unite, iar cartea pe care a lansat-o după plecarea de la Casa Albă spune toată povestea vieţii ei.

„Să nu-ţi fie frică de eşec. Noi putem face orice. Dacă eu mi-aş fi făcut griji despre cine mă plăcea şi cine credea că sunt drăguţă atunci când eram de vârsta ta, nu aş fi căsătorită cu Preşedintele Statelor Unite”, a spus Michelle Obama.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Michelle e un model pentru milioane de femei din întreaga lume. A participat la campanii de educație alimentară și de combatere a obezității prin mișcare.

Și, când e vorba de femei puternice, mereu e și ea pomenită. E admirată și invidiată pentru povestea ei de dragoste cu Barack.

„Ai făcut din Casa Albă un loc care aparţine tuturor şi noua generaţie ţinteşte mai sus fiindcă te-au avut pe tine drept model”, i-a spus Barack Obama lui Michelle, într-un discurs televizat.