• Miley Cyrus a fost onorată ca Legendă Disney pe 11 august la Honda Center din Anaheim, devenind cea mai tânără persoană care primește această distincție.
  • La ceremonie, Miley a fost însoțită de mama și sora ei, iar Lainey Wilson a interpretat piesa „Best of Both Worlds” din Hannah Montana în onoarea sa.
  • În discursul său emoționant, Miley a subliniat că și legendele se tem, dar continuă să își urmeze visurile, dedicând premiul ei personajului Hannah Montana și fanilor ei. Ceremonia va fi disponibilă pe Disney+ de luni, 12 august.

Miley Cyrus a fost onorată ca Legendă Disney duminică, 11 august, la Honda Center din Anaheim, California, într-un costum strălucitor. La vârsta de 31 de ani, ea a fost una dintre cele 14 persoane premiate anul acesta pentru contribuțiile sale deosebite la Compania Walt Disney. Cyrus a făcut istorie ca cea mai tânără persoană care a primit această distincție, scrie Just Jared.

La ceremonie, Miley a fost însoțită de mama ei, Tish, și de sora ei, Brandi. Artista country a interpretat piesa „Best of Both Worlds” din Hannah Montana în onoarea ei. A fost difuzat și un videoclip tribut cu mesaje de la John Travolta, Chappell Roan și Bret Michaels.

Emoționată, cântăreața a plâns în timp ce își amintea începuturile carierei sale. „Voi dezvălui un mic secret despre Legendele Disney: și legendele se tem. Mi-e frică acum, dar facem asta oricum. Este legendar să îți fie frică și să continui. Nu există eșec când încerci”, a spus ea, ștergându-și lacrimile.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Miley a glumit despre rolul ei în reconstrucția Disney din 2005 și a adăugat: „Sunt mândră că am fost Hannah Montana. Acest premiu este dedicat lui Hannah și fanilor ei uimitori, care mi-au făcut visul să devină realitate. Ca să citez legenda însăși: „Aceasta este viața”.

Discursul și întreaga ceremonie de decernare a premiilor Disney Legends 2024 vor fi disponibile pe Disney+ începând de luni, 12 august, la ora 17:00 ET/14:00 PT.

Citește și