• Imaginile filmate în culise dezvăluie noi personaje în sezonul 5.
  • Nell Fisher, Alex Breaux și Jake Connelly se alătură distribuției.
  • Sezonul 5 este pe jumătate filmat, iar lansarea va fi în 2025.

Netflix a lansat primele imagini din sezonul 5 al serialului de succes Stranger Things”. Clipul dezvăluie noi intrigi, dar și noi actori care se alătură distribuției.

Sezonul 5 este ultimul al seriei Stranger Things„. Netflix a lansat un video din culise care dezvăluie noi membri ai distribuției: Nell Fisher, Alex Breaux și Jake Connelly. Filmările au loc în principal în Atlanta, iar producția este pe jumătate completată. Video-ul surprinde momente interesante cu personajele principale, inclusiv grupul de prieteni format din Mike, Dustin, Lucas și Will, alături de Joyce, Nancy, Jonathan și Steve. Deși nu sunt dezvăluite detalii despre poveste, fanii pot observa câteva scene din Upside Down și pregătirile pentru o nouă aventură captivantă.

Cum se compară noul sezon cu cele dinainte?

Jamie Campbell Bower menționează că, deși sezonul 4 a fost bun, sezonul 5 se simte mai grandios”. Există mai multe cadre din Upside Down și scene în care echipa aplică efecte speciale cu goo roșu pe tentacule misterioase. Linda Hamilton, simbol al cinematografiei din anii ’80, se alătură distribuției, exprimându-și entuziasmul pentru serie.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Millie Bobby Brown subliniază că show-ul a marcat 10 ani din viața sa, deși nu apare alături de ceilalți actori în video. Noul sezon promite să fie o concluzie grandioasă a seriei, continuând să livreze elementele de nostalgie și suspans pentru care este cunoscută.

Care sunt noile personaje și cum se integrează în poveste?

Nell Fisher joacă rolul unei fete într-o cameră plină de lumini intermitente, similar cu atmosfera din sezonul 1. Alex Breaux apare cu o pușcă, iar Jake Connelly este văzut lângă sora lui Lucas, Erica, probabil ca unul dintre colegii ei de clasă. Aceste noi adăugiri la distribuție sugerează extinderea universului Stranger Things” și introducerea unor noi fire narative. Cu toate acestea, detalii precise despre rolurile lor în povestea principală sunt încă necunoscute, lăsând fanii să aștepte cu nerăbdare lansarea oficială a sezonului 5.

Citește și