• Cei doi s-au căsătorit în 2008 și i-au avut pe gemenii Monroe și Moroccan.
  • Nick Cannon a confirmat că legendara cântăreaţă este „cea mai tare persoană pe care am cunoscut-o vreodată”.
  • Cannon – care are copii cu alte cinci femei – a spus că mariajul său de șase ani cu Mariah a fost cea mai mare dragoste a lui.

Nick Cannon a sugerat că fosta lui soție Mariah Carey ar putea fi iubirea vieții sale în weekend, când a numit-o „remarcabilă” și „un dar de la Dumnezeu”.

Într-un interviu pentru The Shade Room sâmbătă, Cannon a glumit recent despre faptul că femeile concurează pentru a avea al 13-lea copil cu el și a vorbit despre Mariah Carey, cu care are doi copii.

Nick Cannon a confirmat că legendara cântăreaţă este „cea mai tare persoană pe care am cunoscut-o vreodată”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Cannon – care are copii cu alte cinci femei – a spus că mariajul său de șase ani cu Mariah a fost cea mai mare dragoste a lui, spunând: „Ca cea mai mare? Adică, vorbesc mereu despre asta. Apoi, devine viral și toți fanii ei se supără pe mine”.

Cei doi s-au căsătorit în 2008 și i-au avut pe gemenii Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani, înainte de separarea lor în 2014 și divorțul ulterior în 2016.

„Și faptul că ea este cea mai tare persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Pur și simplu este mereu fericită, face mereu orice pentru alții, indiferent ce se întâmplă în viață. Ea este un dar de la Dumnezeu”, a mai spus Cannon. Când vine vorba de propria sa personalitate, el a spus că Carey a avut o influență semnificativă asupra lui: „Primesc o mare parte din această dispoziție încântătoare de la ea”.

Citește și: