• Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susține un concert la Co-op Live din Manchester.
  • Rapperița americană a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X – inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”.
  • Arena Co-op Live din Manchester a fost deschisă la începutul acestei luni.

Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susține un concert la Co-op Live din Manchester. Rapperița americană a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X – inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”, scrie Sky News.

Întrebat despre Minaj, Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru NBC News: „Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri ușoare”.

Nu este clar dacă spectacolul susținut de Minaj la Co-op Live a fost afectat.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

O postare pe contul X al locației a spus la scurt timp după ora 17.15: „Vă rugăm să rețineți că ușile de intrare generală și premium pentru spectacolul din această seară al lui Nicki Minaj se vor deschide acum la ora 19:00”.

Arena Co-op Live din Manchester – cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie – a fost în sfârșit deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

Citește și