• Rapperița Nicki Minaj lansează un nou album după mai bine de cinci ani.
  • Albumul va fi disponibil din luna octombrie.
  • Nicki va fi prezentă pe coloana sonoră a filmului ,,Barbie”.

Nicki Minaj lansează primul album de studio, după o pauză de cinci ani. Anunțul a fost făcut pe Twitter. Rapperița a anunțat și o dată de lansare pentru fanii ei, scrie Vulture. Piesa „Princess Diana” a lui Nicki Minaj a fost un real succes imediat după lansarea de anul acesta. Colaborarea cu Ice Spice i-a adus artistei locul 1 în topul „Billboard Hot Rap Songs”.

Anul acesta, Nicki a mai colaborat cu YoungBoy Never Broke Again pentru piesa „WTF” și cu Kim Petras pentru „Alone”. „Red Ruby Da Sleeze” marchează singura ei lansare solo din 2023, iar piesa a ajuns pe locul 13 în topul „Hot 100”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

De asemenea, Nicki va fi prezentă pe coloana sonoră a filmului ,,Barbie” a cărui lansare în cinematografe va avea loc pe 21 iulie. Viitorul album va fi lansat pe 23 octombrie și vine la cinci ani după albumul „Queen” din 2018, care a ajuns pe locul 2 în „Billboard 200”.

Viața personală a rapperiței este în continuare una controversată. Căsătoria ei cu Kenneth Petty a stârnit reacții negative printre fani. Soțul vedetei a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru agresiune sexuală, însă a fost eliberat condiționat, în 2022.

Citește și: