Nicki Minaj revine după cinci ani. Artista confirmă lansarea unui nou album

Nicki Minaj lansează primul album de studio, după o pauză de cinci ani. Anunțul a fost făcut pe Twitter. Rapperița a anunțat și o dată de lansare pentru fanii ei, scrie Vulture. Piesa „Princess Diana” a lui Nicki Minaj a fost un real succes imediat după lansarea de anul acesta. Colaborarea cu Ice Spice i-a adus artistei locul 1 în topul „Billboard Hot Rap Songs”.

Anul acesta, Nicki a mai colaborat cu YoungBoy Never Broke Again pentru piesa „WTF” și cu Kim Petras pentru „Alone”. „Red Ruby Da Sleeze” marchează singura ei lansare solo din 2023, iar piesa a ajuns pe locul 13 în topul „Hot 100”.

De asemenea, Nicki va fi prezentă pe coloana sonoră a filmului ,,Barbie” a cărui lansare în cinematografe va avea loc pe 21 iulie. Viitorul album va fi lansat pe 23 octombrie și vine la cinci ani după albumul „Queen” din 2018, care a ajuns pe locul 2 în „Billboard 200”.

Viața personală a rapperiței este în continuare una controversată. Căsătoria ei cu Kenneth Petty a stârnit reacții negative printre fani. Soțul vedetei a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru agresiune sexuală, însă a fost eliberat condiționat, în 2022.

Citește și:

Exit mobile version