• Regizoarea filmului, Halina Reijn, a acceptat premiul pentru cea mai bună actriță în numele lui Kidman.
  • Mesajul actriței: „Sunt în stare de șoc și trebuie să mă duc la familia mea, dar acest premiu este pentru ea, ea m-a modelat, ea m-a ghidat și ea m-a făcut.”
  • Kidman joacă rolul unui director executiv care are o aventură cu un tânăr stagiar.

Nicole Kidman a ajuns în Italia pentru premiile Festivalului de Film de la Veneția, dar a trebuit să plece la scurt timp după aterizare din cauza morții subite a mamei sale, Janelle Ann Kidman, scrie The Hollywood Reporter.

„Coliziunea dintre viață și artă este sfâșietoare”

Mesajul actriței a fost citit de Regizoarea filmului, Halina Reijn, care a și acceptat premiul în numele său.

Acesta spunea: „Astăzi am ajuns la Veneția pentru a afla la scurt timp după, că mama mea, frumoasa, curajoasa Janelle Ann Kidman, tocmai a murit.”

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

„Sunt în stare de șoc și trebuie să mă duc la familia mea, dar acest premiu este pentru ea, ea m-a modelat, ea m-a ghidat și ea m-a făcut. Sunt mai mult decât recunoscătoare că pot să-i spun numele tuturor prin Halina, coliziunea dintre viață și artă este sfâșietoare, iar inima mea este frântă. Vă iubim pe toți.”

Drama erotică „Babygirl”

În Babygirl, Kidman joacă rolul unui director executiv care are o aventură cu un tânăr stagiar.

„Ca și consumator, uneori vreau doar să văd un film fierbinte, un film sexy”, a declarat Reijn pentru The Hollywood Reporter, explicând scenele explicite, care includ multă stimulare orală, digitală și verbală, „cu oameni sexy în scene care mă excită puțin”.

Nicole Kidman joacă rolul unei CEO, nemulțumită de sexul conjugal cu soțul ei, Antonio Banderas, care caută satisfacție într-o relație sado-masochistă cu tânărul ei stagiar, jucat de Harris Dickinson, punându-și cariera și familia în pericol.

Citește și