• Nicole Kidman a devenit virală după ce a pozat profesionist pe covorul premiilor Oscar, duminică seara.
  • Ceremonia a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles și a fost marcată de mari victorii pentru filmul Everything Everywhere All at Once, care a luat șapte premii.
  • Kidman a fost nominalizată anul trecut la categoria Cea mai bună actriță” pentru interpretarea sa din Being the Ricardos”.

Nicole Kidman a devenit virală pe social media după ce a pozat profesionist pe covorul premiilor Oscar, duminică seara.

Ceremonia din 2023 – care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles – a fost marcată de mari victorii pentru filmul Everything Everywhere All at Once, care a luat șapte premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță pentru Michelle Yeoh.

Kidman, care a fost nominalizată anul trecut la categoria Cea mai bună actriță” pentru interpretarea sa din Being the Ricardos”, a participat la evenimentul din acest an alături de soțul ei, Keith Urban, cu care este împreună de 17 ani.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În imaginile care au devenit virale pe Twitter peste noapte, Kidman își aruncă privirea spre cameră, aruncându-și părul lung și blond peste umăr. Actrița a purtat o rochie Armani Privé neagră, cu un singur umăr, cu o crăpătură până la coapsă și accesorizat cu trandafiri strălucitori. Fanii au apreciat prezența și outfit-ul lui Kidman din clipului de pe rețelele de socializare. Mi-a căzut maxilarul”, a postat un fan.

Pe de altă parte, în timpul serii, Angela Bassett a fost lăudată pentru reacția ei reală” la pierderea la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, iar Hugh Grant a fost criticat pentru interviul controversat de pe covor. Gazda Jimmy Kimmel a dat startul evenimentului de la Los Angeles cu un monolog în care l-a ironizat pe regizorul Avatar, James Cameron, palma lui Will Smith de anul trecut și, în ceea ce a fost considerat de telespectatori ca fiind o lovitură josnică”, performanța slabă în box office a filmului Babylon.