• Miss Michigan Alma Cooper a fost încoronată duminică seară noua Miss SUA.
  • Cooper, în vârstă de 22 de ani, este sublocotenent și ofițer de informații militare în armata SUA.
  • Ea preia titlul după un an tumultuos – atât Miss SUA, cât și Miss Teen SUA au demisionat în luna mai.

O nouă Miss SUA a fost încoronată. Alma Cooper a fost desemnată câștigătoarea celei de-a 73-a ediții a concursului Miss SUA, care a avut loc duminică seara la Peacock Theater din Los Angeles. Ea a fost încoronată de Savannah Gankiewicz, care a preluat titlul de Miss USA 2023 după ce Noelia Voigt a demisionat în luna mai, scrie Business Insider.

Cooper, în vârstă de 22 de ani, este sublocotenent și ofițer de informații militare în armata SUA.

Potrivit biografiei sale de Miss USA, Cooper a absolvit Academia Militară West Point în primii 5% din clasa sa și este bursieră Knight-Hennessy la Universitatea Stanford, unde urmează un masterat în știința datelor.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Înainte de a primi coroana, Cooper a concurat în probele de rochie de seară, costum de baie și interviu. Toți primii cinci concurenți au trebuit să răspundă la aceeași întrebare: „Cum putem reduce decalajul dintre diferite culturi și să promovăm înțelegerea și respectul?”

„Ca fiică a unui muncitor migrant, o femeie afro-latină mândră și un ofițer al armatei Statelor Unite, trăiesc visul american”, a răspuns Cooper. „Dacă viața mea și mama mea m-au învățat ceva, este că circumstanțele nu-ți definesc niciodată destinul”.

În timpul unui videoclip care a fost difuzat în timpul ultimei sale plimbări, Cooper a dezvăluit, de asemenea, ce ar însemna pentru ea câștigarea titlului Miss USA.

„Aș avea ocazia să arăt că dacă mă puteți vedea, puteți fi eu”, a spus ea. „Vreau să arăt că prin excelență exigentă, succesul este accesibil”.

Citește și