• Noul truc pentru frumusețe este o cremă folosită de obicei pe vaci.
  • Crema există de 125 de ani și era folosită pentru hitratarea ugerului.
  • Crema de 10 euro a devenit populară datorită influenceri-lor.

Obrazul subțire cu cremă de vacă se ține. De ce sunt atrase tinerele de azi de un produs veterinar, scrie New York Post. Crema pe care o folosesc gospodarii de 125 de ani ca să hitrateze ugerul vacii – a devenit un truc de frumusețe în viața femeilor. Nu costă mai mult de 10 euro și ambalajul nu este unul spectaculos – o conservă verde

Femeile folosesc crema dacă au pielea uscată, buzele crăpate sau arse de la vânt, pentru îngrijirea tatuajelor sau iritaților și hitratarea cuticulelor.

Crema a devenit populară datorită influencerelor care se filmează când o folosesc – este un hack nou pentru skincare, nu lipșeste din geanta niciunei doamne.

Recomandări

POFTIM CULTURĂ!
INSIDE OUT 2 BATE RECORDUL
LE ZBOARĂ PROBLEMELE
ADIO, RISIPĂ, BUN VENIT, RECICLARE!
MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE

Madison Bailey, care se ocupă de crearea de strategii de marketing pe social media în industria frumuseții, în vârstă de 28 de ani, cu sediul în Boston, este o susținătoare convinsă a balsamului, pe care și-l întinde pe toată fața, costa mai puțin de 12 dolari.

Bag Balm, care își sărbătorește anul acesta cea de-a 125-a aniversare, a fost inițial destinat să calmeze ugerele crăpate și uscate, fiind recomandat în mod special ca fiind „numai pentru uz veterinar”. Dar, un secol mai târziu, produsul a evoluat în ceva mult mai mult: Un unguent pentru pielea uscată, buzele crăpate, arsurile provocate de vânt, îngrijirea tatuajelor, iritațiile, îngrijirea cuticulelor, lăbuțele animalelor de companie și, bineînțeles, îngrijirea pielii.

Citește și