• Din 29 noiembrie, poți vizita Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei.
  • Târgul de Crăciun din Piața Constituției își deschide porțile pe 30 noiembrie.
  • „Orașul lui Moș Crăciun”, din Parcul IOR, te așteaptă la distracție de la 1 decembrie.
  • La Timișoara poți vizita târgul din 26 noiembrie, iar la Brașov poți merge din 30 noiembrie.
  • Târgul de Crăciun din Budapesta se deschide pe 18 noiembrie.
  • Târgul de Crăciun de la Viena și-a deschis porțile sâmbătă, 11 noiembrie.

Tu ai început numărătoarea inversă până la Crăciun? Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar în doar câteva zile se vor deschide porțile târgurilor festive de care te poți bucura 2 luni.

Mai sunt în jur de 1000 de ore până când îți vei desface cadourile de sub brad. Între timp, în București poți vizita trei târguri de Crăciun. Primul se va deschide pe 29 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. La doar o zi distanță, pe 30 noiembrie, își deschide porțile și Târgul din Piața Constituției, iar „Orașul lui Moș Crăciun”, din Parcul IOR, te așteaptă la distracție de la 1 decembrie. „Crăiasa Zăpezii” e tema târgului de anul acesta de la Craiova. Va începe pe 17 noiembrie. Tot atunci se deschide și Târgul din Sibiu.

La Timișoara poți vizita târgul din 26 noiembrie, iar la târgul de Crăciun din Brașov poți merge din 30 noiembrie. Ambele vor fi deschise până pe 7 ianuarie. Iar la Cluj, UNTOLD va organiza două târguri de Crăciun: unul în Piața Unirii, din 24 noiembrie, și unul pe Platoul Sălii Sporturilor, din 1 decembrie. Dacă noi mai avem ceva de așteptat, să știi că Târgul de la Viena și-a deschis porțile sâmbătă.

Recomandări

SWIFT FACE DONAȚII
„DIDDY” ACUZĂ GUVERNUL
TRUMP ARUNCĂ INSULTE
CE DECIDE BIBI?
STAY OUT, STAY FIT!
DESENE ANIMATE ȘI SEXY

Citește și