O femeie din Coreea de Sud a fost sunată de mii de ori, după ce numărul său a apărut în serialul-fenomen „Jocul Calamarului”

Asta-i culmea! O femeie refuză să primeasca bani de la Netiflix. Cauza scandalului este cel mai vogĂ serial – care e acum pe Netflix – Squid Game, Jocul Calamarului – apărut acum 3 săptămâni.

În film apare un număr de telefon, care a fost apelat de mii de urmăritori – care au vrut să se înscrie la un joc din film.

Numărul aparține unei femei din Coreea de Sud, care e asediată zilnic cu mii de telefoane. Pentru că este antreprenor si are acel număr de peste 10 ani, femeia nu vrea să renunțe la el.

Netflix a încercat să o despăgubească pe femeie, dar ea a refuzat suma – doar 4.000 de dolari. Netflix va remonta scenele și va scoate numărul de telefon. Pe viitor nu va mai folosi deloc numere reale.

Un scandal asemănător a avut legătură cu fotbalul și cu România. După ce naționala de fotbal a ratat calificarea la campionatul european din 2003.

Suporterii i-au blocat adresa de mail a arbitrului Urs Meier, considerat vinovat pentru ca a defavorizat România în meciul decisiv, cu Danemarca.

Exit mobile version