• Rayne Beau, o pisică siameză, a parcurs 1.600 km pentru a se întoarce acasă.
  • A fugit în pădure în Yellowstone, iar cuplul Anguiano a adoptat o altă pisică în timpul căutării.
  • Găsită în Roseville, a fost returnată proprietarilor, care sunt foarte recunoscători.

O pisică care s-a rătăcit în Parcul Național Yellowstone a parcurs peste 1.400 km pentru a se întoarce acasă după două luni, grație unui microcip, a anunțat o organizație de protecție a animalelor. Rayne Beau, un siamez seal point mitted în vârstă de 2 ani și jumătate, a dispărut în prima zi a călătoriei stăpânilor săi, Susanne și Benny Anguiano, din Salinas, California, când vizitau parcul pe 4 iunie, scrie CNN.

Pisica s-a speriat și a fugit în pădure. Încercările cuplului de a-l atrage înapoi cu mâncăruri și jucării preferate au eșuat, iar Susanne a declarat că soțul ei a fost „eroul” său, căutându-l zilnic.

„A trebuit să plecăm fără el”, a spus ea.

Recomandări

CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ
VIN INUNDAȚIILE?
CREȘTE NR. MIGRANȚILOR
KATE REVINE
IMPERIUL LUI MRBEAST SE SCUFUNDĂ

„A fost cea mai grea zi, pentru că am simțit că îl abandonez”.

Proprietara cu inima frântă a declarat că nu și-a pierdut niciodată speranța de a-și găsi pisica dispărută, conform KSBW. Cu toate acestea, cuplul a adoptat o altă pisică la o lună după dispariția lui Rayne Beau, pentru a-i face companie surorii sale, Starr.

Rayne Beau și Starr au fost salvate de cuplu când aveau 11 săptămâni. Apoi, la 61 de zile după dispariție, au primit o notificare despre localizarea unei pisici cu microcipul lui Rayne Beau. Aceasta a fost găsită în Roseville, California, la aproximativ 300 km de casa lor din Salinas, și a fost dusă la Placer Society for the Prevention of Cruelty to Animals, conform directorului general, Leilani Fratis. „Sperăm că toată lumea va vedea beneficiile microcipării animalelor de companie”, a spus Fratis.

Pisica a fost găsită într-o stare de sănătate precară de către femeia care a predat-o.

„Am fost în contact cu ea, care l-a avut câteva nopți înainte de a-l duce la SPCA”, a adăugat Anguiano. În total, Rayne Beau a parcurs peste 1.600 km din Wyoming până în Roseville și apoi înapoi acasă la Salinas. Cuplul nu știe exact cum a ajuns Rayne Beau în California, dar sunt recunoscători că s-a întors.

„Suntem extaziați să-l avem înapoi”, a spus Anguiano.

„Mă uit la el în fiecare zi și sunt atât de recunoscătoare și îi spun: „Știi de câte săptămâni mă rugam să văd din nou fața asta?””

Citește și