• O pizza cu 254 sortimente de brânză, făcută în Franţa, a intrat oficial în Cartea Recordurilor
  • Pizza cântăreşte un kilogram
  • Costă mai mult de 1.000 de euro

Pizza realizată într-o pizzerie din Franţa de Benoit Bruel a fost certificată oficial luni de Cartea Recordurilor, scrie Corriere della Sera.

Scoasă din cuptor la Lyon în 22 februarie anul trecut de Benoit Bruel, pizza a doborât recordul anterior, deţinut de chef Johnny di Francesco de la un restaurant din Australia, care preparase o pizza folosind 154 de sortimente de brânză.

Pizza cu cele 254 de sortimente de brânză a fost făcută în 2 ore şi jumătate, exclusiv din produse franţuzeşti: de la brie la roquefort, la chèvre(brânză de capră, n.red.) şi beaufort şi multe altele, toate în doze mici.

Recomandări

CE DEVINE LUMEA?
PLANUL ARMATEI GERMANE
ROMÂNII SE TEM DE EȘEC
GATA DE RĂZBOI?
A ATINS O COARDĂ SENSIBILĂ
MANDAT DE ARESTARE

A rezultat un amestec exploziv de arome, nerecomandat celor cu probleme de colesterol.

Pentru că fiecare pachet de brânză a costat în medie patru euro, costul total al pizzei a depăşit 1.000 de euro, însă cei care au participat la preparea ei s-au bucurat de o felie la un preţ exclusiv mai mic de 50 de euro.

Oamenii cred că această pizza este dezgustătoare, dar e greşit. Este făcută pentru mai mulţi oameni, care pot degusta puţin şi este suficient. Este perfect pentru un aperitiv”, a spus Benoit Bruel.