• Obiectele lui Winehouse sunt scoase la licitație de cântărețul Tyler James, care i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni.
  • Versurile scrise de mână includ Cherry, o piesă ascunsă de pe albumul ei de debut.
  • „Împărtășirea acestor obiecte cu fanii lui Amy este începutul unei noi călătorii pentru mine”, a spus Tyler James.

Obiecte din arhivele lui Amy Winehouse – inclusiv versuri scrise de mână și un tricou de bowling personalizat – sunt scoase la licitație de Sotheby’s, ca parte a licitației inaugurale de cultură populară, scrie BBC.

Cântăreața Marianne Faithfull vinde, de asemenea, obiecte din colecția sa personală, inclusiv jachete Chanel dăruite de Karl Lagerfeld, un pașaport britanic expirat semnat și o lucrare de artă în negru și roșu reprezentând o figură feminină realizată de Anita Pallenberg în 1992.

Obiectele lui Winehouse sunt scoase la licitație de cântărețul Tyler James, care i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni. Versurile scrise de mână includ Cherry, o piesă ascunsă de pe albumul ei de debut, Frank, și versuri pentru melodiile inedite Like Smoke și Knights Before.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„Împărtășirea acestor obiecte cu fanii lui Amy este începutul unei noi călătorii pentru mine și un nou capitol din viața mea în care vreau să îi ajut pe alții și să dau ceva înapoi”, a spus Tyler James într-o declarație. „Știu în inima mea că Amy ar susține din toată inima acest lucru”.

Cămașa roșie de bowling a fost văzută purtată de Winehouse după o noapte în Camden în 2008 și este brodată cu „Amy Civil”, făcând referire la căsătoria ei din 2007 – 2009 cu Blake Fielder-Civil. De asemenea, este vândut și un manuscris de cinci pagini, scris cu cerneală neagră cu pix pe hârtie albă de caiet, pe care sunt mâzgălite inimi și o fată pin-up.

Obiectele sunt vândute în cadrul primei licitații de cultură pop organizată de Sotheby’s, unde licitația online va începe joi.

Citește și