• Raluca Kișescu, Business Consultant și scriitoare: ,,Visez să fac lucruri care să conecteze oameni și culturi. Visez să pun generațiile împreună!”
  • Raluca Kișescu: ,,În cartea mea, este singurul loc în care am lăsat momentele astea firești, umane, tocmai ca să vadă oricine citește că nu e nimic de supraomenesc”
  • Raluca Kișescu: ,,Nu pot să-mi imaginez viața fără familia mea și prietenii apropiați. Fără unicorni și fără mare…”
  • Raluca Kișescu, despre lansarea cărții: ,,Îmi doresc să fie o petrecere găzduită de Ambasada Braziliei pentru că această carte spune cum am alergat de la birou la Rio.”

Raluca Kișescu, Business Consultant & Trainer for Teens, dar și scriitoare, vorbește în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, de la Aleph News, despre drumul la business la scriitură.

Invitata lui Vlad Craioveanu îți spune de ce ar trebui să citești ultima ei carte – ,,Povestea Unicornului care a alegat de la birou la Rio”, publicată la editura Curtea Vechje Publishing – și când va avea loc lansarea. Firește, una online, ținând cont de vremuri și de restricții!

Despre Raluca Kișescu îți spun că a fost director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care ți-a adus titlul de „Marketerul Anului” și premiul pentru Excelență în responsabilitatea socială.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Se ferește însă să fie catalogată ca fiind o femeie de succes, mărturisind că face doar ceea ce-i place, fără să le considere sacrificii supreme.

,,Sunt un om normal, sunt leneșă, câteodată am stări de panică și anxietate. În cartea mea, este singurul loc în care am lăsat momentele astea firești, umane, tocmai ca să vadă oricine citește că nu e nimic de supraomenesc.”

Raluca Kișescu: ,, Împreună cu alte trei prietene, ținem un grup care se cheamă Bunici de viitor

Îi place să exploreze mai multe specializări și simte mereu nevoia să se reinventeze. Momentan, ține cursuri de business, oferă consultanță pe zona de marketing și scrie  cărți. Raluca Kișescu îți spune ce își dorește să facă pe viitor și care sunt dorințele pe care speră să le concretizeze.

,,Visez să locuiesc undeva unde sunt minim 24 de grade pe tot timpul anului, să pot să umblu în papuci și în șlapi și să nu fie nevoie să fiu zgribulită de frig. Visez să fac lucruri care să conecteze oameni și culturi. Visez să pun generațiile împreună pentru că mi se pare că se face o segregare. Împreună cu alte trei prietene, ținem un grup care se cheamă “Bunici de viitor” și este dedicat comunității 60+ pe care noi spunem că vrem să îi informăm și să îi împrietenim.”

Raluca Kișescu: ,,Îmi doresc să fie o petrecere care să fie găzduită de Ambasada Braziliei”

Raluca Kișescu îți spune când va avea loc despre lansarea cărții ,,Povestea Unicornului care a alergat de la birou la Rio” și care este planul pentru atunci când vom ieși din pandemie.

,,O să vă invit online deocamdată, pe 12 martie, o să fie o lansare online la ora 12:00 și o să anunțăm împreună cu Curtea Veche Publishing și cu invitații, după care aș vrea să fac o petrecere la vară. Sper ca lucrurile să decurgă bine și îmi doresc să fie o petrecere care să fie găzduită de Ambasada Braziliei pentru că această carte spune cum am alergat de la birou la Rio.”

Raluca Kișescu, despre lucrurile fără de care nu-și imaginează lumea: ,,Fără să apuc șansa asta să ajung și eu pe Marte cu Elon Musk”

,,Nu pot să-mi imaginez viața fără familia mea și prietenii apropiați. Fără unicorni și fără mare. Cărți pe care să le citesc…”, conchide invitata lui Vlad Craioveanu.