• Ashley a câștigat premiul pentru actorul care schimbă lumea, iar Jamil pentru vocea care schimbă lumea.
  • Pamela Anderson a vorbit despre acceptarea de sine, iar Katherine Ryan a încurajat tinerelor femei să aspire la egalitate.
  • Francesca Amewudah-Rivers, premiată pentru actorie, a primit sprijin din partea a 800 de artiști după abuzuri rasiale.

Jameela Jamil, Simone Ashley și Pamela Anderson se numără printre vedetele care au câștigat premii la Glamour Magazine’s Women Of The Year Awards 2024, scrie The Standard.

Cele mai mari nume din muzică, film, televiziune și sport au sosit la Raffles London at the OWO pentru a sărbători activistele și deschizătoarele de drumuri care conduc lupta pentru egalitatea femeilor.

Ashley, care a jucat în serialele „Bridgerton” și „Sex Education” de pe Netflix, a primit premiul pentru actorul care schimbă lumea în timpul celei de-a 18-a ceremonii anuale, în timp ce premiul pentru vocea care schimbă lumea i-a revenit lui Jamil, starul din The Good Place.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
CUM ÎȚI GĂSEȘTI DRAGOSTEA
KELEMEN CANDIDEAZĂ
BOCELLI E DIRIJAT DE YUMI
PAPA CERE RUGĂCIUNE

Este o susținătoare a pozitivității corporale și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a îndurat de-a lungul vieții și carierei sale, inclusiv anorexia.

În aprilie, ea a dezvăluit că 20 de ani de diete i-au afectat densitatea osoasă.

Actrița Jodie Turner-Smith, care a jucat în filme de succes, inclusiv în drama criminală „Queen & Slim” din 2019, thrillerul de acțiune „Without Remorse” și drama SF „After Yang”, a primit premiul pentru pionierat pe ecran.

Premiul pentru impact a fost acordat actriței și modelului Pamela Anderson, care a fost în fruntea vedetelor care au canalizat eleganța neagră la ceremonie.

Cu câteva zile înainte de ceremonie, vedeta Baywatch a primit premiul Glamour Global Women Of The Year, alături de campioana la tenis Serena Williams.

Anderson, în vârstă de 57 de ani, a apărut pe o copertă digitală specială Glamour, unde a declarat revistei: „Am descoperit că mă simt mai confortabil în pielea mea acum decât m-am simțit probabil în ultimii 30 de ani”.

Anderson, în vârstă de 57 de ani, a apărut pe o copertă digitală specială Glamour, unde a declarat revistei: „Descopăr că mă simt mai confortabil în pielea mea acum decât m-am simțit probabil în ultimii 30 de ani.”

Ceremonia a văzut, de asemenea, comediant Katherine Ryan, care a găzduit evenimentul pentru al patrulea an consecutiv, ridica premiul erou feminist. vorbind pe covorul roșu cu agenția de presă PA, ea a spus: „Cred că dacă femeile și fetele tinere se uită la lumea care există acum, ar putea să se simtă puțin deprimate și să spună: „Cum voi împinge împotriva acestui lucru și să-l fac cu adevărat egal pentru toate genurile?”.

„Dar cred că este important pentru ele să își amintească faptul că lumea pe care o văd acum nu va fi lumea lor și că au posibilitatea de a face ca lumea lor, pe măsură ce cresc, să fie atât de diferită de cea în care am crescut eu și de cea în care au crescut bunicile noastre.

„Lumea poate fi ceea ce vor ei să fie, iar ei se află într-o poziție puternică și echilibrată pentru a dicta acest lucru.”

Ceremonia a văzut, de asemenea, Francesca Amewudah-Rivers, care și-a făcut debutul West End alături de starul Spider-Man Tom Holland în acest an în Romeo și Julieta de Shakespeare, câștiga în categoria actor de teatru.

Ea a vorbit despre faptul că a fost supusă abuzurilor rasiale după ce trupa de teatru Jamie Lloyd Company a anunțat distribuția producției sale în luna aprilie a acestui an.

Mai mult de 800 de artiști, inclusiv Lashana Lynch, starul James Bond, au semnat o scrisoare deschisă de solidaritate cu actrița după abuzuri.

Ceremonia Glamour Women Of The Year a văzut un aflux de ținute negre sofisticate, inclusiv vedeta BBC Radio 1 Mollie King, care și-a purtat burtica într-o rochie neagră lungă.

Actrița „Fool Me Once”, Michelle Keegan a purtat, de asemenea, negru într-o salopetă transparentă din dantelă cu mâneci lungi, alături de cumnata Jessica Wright, care a jucat în „The Only Way Is Essex”, într-o rochie neagră decupată.

Prezentatoarea TV Dannii Minogue, sora superstarului pop Kylie Minogue, a sosit într-o rochie neagră cu croială strălucitoare pe toată lungimea.

Citește și