• Hilton a vorbit public despre abuzurile emoționale și fizice pe care le-a îndurat în adolescență.
  • Ea a fost plasată în centre rezidențiale de tratament pentru tineri.
  • Nu există educație în aceste locuri, există mucegai și sânge pe pereți”, a adăugat ea ca răspuns la întrebările deputaților.

Paris Hilton a făcut apel la o mai mare supraveghere federală a programelor de îngrijire a tinerilor în cadrul unei audieri a comisiei Camerei Reprezentanților din SUA, pe 26 iunie, în timp ce își descria experiența traumatizantă din centrele de îngrijire a tinerilor, scrie Asia One.

Hilton, în vârstă de 43 de ani, strănepoata fondatorului hotelurilor Hilton, Conrad Hilton, a vorbit public despre abuzurile emoționale și fizice pe care le-a îndurat în adolescență, când a fost plasată în centre rezidențiale de tratament pentru tineri.

În observațiile făcute în fața comisiei la 26 iunie, ea a descris faptul că a fost luată din pat în toiul nopții la vârsta de 16 ani și transportată peste granițele statului la un centru rezidențial unde a suferit abuzuri fizice și sexuale.

Recomandări

LASCONI CANDIDEAZĂ LA PREZIDENȚIALE
LE PEN CONDUCE ÎN SONDAJE
NY TIMES, CONTRA LUI BIDEN
ELECTRIC CASTLE TE PROVOACĂ
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GERMANIA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!

Această industrie de 23 de miliarde de dolari vede această populație (de copii vulnerabili) ca semne de dolar și funcționează fără o supraveghere semnificativă”, a spus ea.

Nu există educație în aceste locuri, există mucegai și sânge pe pereți”, a adăugat ea ca răspuns la întrebările deputaților. Este îngrozitor cum sunt aceste locuri. Sunt mai rele decât unele adăposturi pentru câini”.

Hilton a spus că firmele de capital privat care au luat o participație mai mare în industrie în ultimii ani se concentrează pe maximizarea profiturilor, ceea ce le determină să angajeze lucrători necalificați. Le pasă mai mult de profit decât de siguranța copiilor”, a spus ea.

Hilton a descris pentru prima dată experiența sa într-un centru din Utah – despre care a spus că i-a provocat o tulburare de stres post-traumatic de care continuă să sufere – în 2021 și a fost un avocat vocal pentru o mai bună supraveghere a sistemului.

Citește și