• Astronautul Thomas Pesquet a făcut apel la comunitatea sa de pe X pentru un bilet în plus.
  • Managerul La Defense Arena i-a răspuns că nu are unde să îi parcheze racheta.
  • Toată lumea este sfătuită să lase mașinile acasă și să vina la Paris doar în ziua concertului.

Taylor Swift face revoluție la Paris. Artista are 4 concerte din turneul intitulat „The Eras Tour” pe La Défense Arena, care au început joi pâna duminică inclusiv. Biletele s-au vândut demult și întârziații, inclusiv printre personalități, caută disperați o oportunitate.

Acesta este, fără îndoială, evenimentul muzical al primăverii la Paris, ca să nu spunem evenimentul anului! Programate ca parte a „The Eras Tour”, aceste patru concerte excepționale ale vedetei pe cea mai mare arenă din Europa bulversează nu doar fanii ci și viață în general bine rânduită a orașului! Toată lumea este sfătuită să lase mașinile acasă și să folosească transportul în comun dar mai ales, să caute bilete de ultima ora doar pe platformele autorizate.

Nu se mai pot cumpăra bilete. Dovada este chiar textul publicat pe X de către personalitatea preferată a francezilor, astronautul Thomas Pesquet, care a făcut apel la comunitatea sa de un million de urmăritori să încerce să găsească un loc pentru concertul vedetei „Deci, nu are nimeni un loc în plus pentru concertul lui Taylor Swift de sâmbătă la Paris?” Este pentru un prieten, desigur”, a întrebat el.

Thomas Pesquet nu a trebuit să aștepte mult. La aproximativ cincisprezece minute după publicarea mesajului său, community managerul Paris La Défense Arena a răspuns: „ Ok, dar nu avem parcare pentru racheta ta ”.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Citește și