• Festivalul UNTOLD ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.
  • Nigerianul Burna Boy va oferi un spectacol incendiar pe scena de la UNTOLD.
  • Festivalul UNTOLD ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.
  • Burna Boy este singurul artist african cu două evenimente sold-out pe London Stadium.
  • Piesa „Nunta”, a lui Pheonix, a fost interpretată de Salvatore Ganacci, omagiu pentru Nicu Covaci.

Burna Boy, cel mai mare artist afrobeats, încheie UNTOLD azi. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Mai mult, Salvatore Ganacci a mixat îmbrăcat în tricoul lui Hagi de la Națională, ba chiar a și driblat niște mingi pe scenă ca un profesionist. La începutul show-ului, acesta a declarat: „Sunt Salvatore Ganacci și provin din România”.

Sam Smith, singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, a ajuns pentru prima dată în România pe Cluj-Arena, festivalul UNTOLD fiind inclus în turneul mondial „Gloria – The Blackout Tour”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Zeci de mii de fani au celebrat alături de artistul britanic dragostea pentru muzică, libertatea, toleranța și prietenia. Cu vocea sa impresionantă, Sam Smith a creat o conexiune incredibilă cu cei prezenți la scena principală, oferind un live care va rămâne în istoria festivalului UNTOLD. 

Duminică, 11 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD va oferi fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. Martin Garrix, unul dintre DJ-ii care domină cultura dance din ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează programul zilei de duminică.

Citește și