Pe cine asculți azi la UNTOLD? Salvatore Ganacci a încheiat show-ul cu piesa formației Phoenix, „Nunta”

Burna Boy, cel mai mare artist afrobeats, încheie UNTOLD azi. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Mai mult, Salvatore Ganacci a mixat îmbrăcat în tricoul lui Hagi de la Națională, ba chiar a și driblat niște mingi pe scenă ca un profesionist. La începutul show-ului, acesta a declarat: „Sunt Salvatore Ganacci și provin din România”.

Sam Smith, singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, a ajuns pentru prima dată în România pe Cluj-Arena, festivalul UNTOLD fiind inclus în turneul mondial „Gloria – The Blackout Tour”.

Zeci de mii de fani au celebrat alături de artistul britanic dragostea pentru muzică, libertatea, toleranța și prietenia. Cu vocea sa impresionantă, Sam Smith a creat o conexiune incredibilă cu cei prezenți la scena principală, oferind un live care va rămâne în istoria festivalului UNTOLD. 

Duminică, 11 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD va oferi fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. Martin Garrix, unul dintre DJ-ii care domină cultura dance din ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează programul zilei de duminică.

Exit mobile version