• Noah Matthews este primul actor cu sindrom Down, într-un rol Disney, în Peter Pan & Wendy.
  • Noah a trăit în Vancouver timp de 6 luni pentru a se pregăti pentru rol.
  • K. Matthews: Copilul meu este model pentru tinerii cu sindrom Down.

Primul actor cu sindrom Down face istorie în lumea cinematografiei. La doar 15 ani, Noah Matthews a fost selectat pentru un rol principal într-un film Disney, care aduce la viață personajul Slightly în clasicul Peter Pan and Wendy.

Noah Matthews e primul actor cu sindrom Down, care va da viață personajului Slightly, unul dintre băieții pierduți din Neverland în filmul Peter Pan and Wendy. Alegerea sa a fost rezultatul unui proces riguros de audiții, în care a concurat cu mii de alți tineri actori, demonstrând că perseverența și talentul său l-au propulsat în lumina reflectoarelor.

Să obțină acest rol, Noah și familia sa au trăit la Vancouver timp de 6 luni, unde a experimentat aventura filmărilor și a învățat abilități noi, cum ar fi lupta cu sabia. Noah a descris experiența ca fiind „uimitoare”, bucurându-se de momentele speciale alături de colegii săi de platou. Noah e un model pentru alți tineri cu sindrom Down și pentru oricine își urmează visurile, încurajându-i să-și depășească obstacolele.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Mama sa, Kathryn, spune că Noah demonstrează clar că sindromul Down nu trebuie să fie o barieră în calea succesului, indiferent de domeniu. Întoarcerea sa la școală a fost primită cu entuziasm de prieteni, iar popularitatea sa a explodat. Recent, Noah a fost numit și ambasador pentru organizația de caritate Down Syndrome UK și folosește platforma pentru a promova conștientizarea și pentru a arăta că persoanele cu sindromul Down pot realiza lucruri mari în societate. Deci, se poate. Trebuie doar să crezi în tine!

Citește și