Pelicula Peter Pan & Wendy are primul actor cu sindrom Down într-un rol principal. Cine este Noah Matthews

Primul actor cu sindrom Down face istorie în lumea cinematografiei. La doar 15 ani, Noah Matthews a fost selectat pentru un rol principal într-un film Disney, care aduce la viață personajul Slightly în clasicul Peter Pan and Wendy.

Noah Matthews e primul actor cu sindrom Down, care va da viață personajului Slightly, unul dintre băieții pierduți din Neverland în filmul Peter Pan and Wendy. Alegerea sa a fost rezultatul unui proces riguros de audiții, în care a concurat cu mii de alți tineri actori, demonstrând că perseverența și talentul său l-au propulsat în lumina reflectoarelor.

Să obțină acest rol, Noah și familia sa au trăit la Vancouver timp de 6 luni, unde a experimentat aventura filmărilor și a învățat abilități noi, cum ar fi lupta cu sabia. Noah a descris experiența ca fiind „uimitoare”, bucurându-se de momentele speciale alături de colegii săi de platou. Noah e un model pentru alți tineri cu sindrom Down și pentru oricine își urmează visurile, încurajându-i să-și depășească obstacolele.

Mama sa, Kathryn, spune că Noah demonstrează clar că sindromul Down nu trebuie să fie o barieră în calea succesului, indiferent de domeniu. Întoarcerea sa la școală a fost primită cu entuziasm de prieteni, iar popularitatea sa a explodat. Recent, Noah a fost numit și ambasador pentru organizația de caritate Down Syndrome UK și folosește platforma pentru a promova conștientizarea și pentru a arăta că persoanele cu sindromul Down pot realiza lucruri mari în societate. Deci, se poate. Trebuie doar să crezi în tine!

Exit mobile version