• Evenimentul începe cu prezentarea concurentelor, un moment plin de eleganță și adrenalină.
  • Weekendul acesta fiecare participantă își va demonstra abilitățile la volan.
  • Carmen Amariei și Valentina Ardean Elisei, două legende ale sportului românesc, vin la eveniment.

Pregătește-te pentru un weekend de neuitat, plin de adrenalină și eleganță pentru că Women Rally își deschide porțile pentru a treia etapă a Campionatului Național și aduce la Cluj un eveniment dedicat tuturor femeilor pasionate de automobilism. Într-un cadru vibrant, unde frumusețea și puterea se îmbină perfect, concurentele vor demonstra nu doar abilitățile lor la volan, ci și spiritul de comunitate și fairplay.

La această etapă, penultima din calendarul CNWR, ambasadoarele Women Rally vor fi fostele mari handbaliste Carmen Amariei și Valentina Ardean Elisei. Concurentele Women Rally vor puncta într-una dintre cele 6 clase, constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii.

„Suntem în focul pregătirilor. Mai sunt câteva ore până ne întâlnim cu toate doamnele concurente care vin să fie prezente la start, toate doamnele care vin din țară, așa că aici avem o atmosferă destul de arzătoare. Startul festiv se va da jos, de pe platoul dintre Cluj Arena și Sala Polivalentă”, a explicat Laura Savu, organizatorul evenimentului, la Aleph News.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

Evenimentul se va încheia într-o atmosferă festivă cu ocazia dineului care va avea loc sâmbătă seara la RMB Inter Auto, dealer Mercedes-Benz. Atunci se va desfășura și festivitatea de premiere a celor mai rapide trei concurente ale fiecărei clase din cadrul Trofeului Castrol.

Citește și