• Jocul de rol la persoana a treia (RPG) se concentrează pe un ticălos inspirat de Han Solo, Kay Vess, și este plasat între evenimentele succesului din 1980, Imperiul contraatacă, și cele din 1983, Return Of The Jedi.
  • În acest an, Outlaws a fost menționat în mod constant în rezultatele anuale complete ale companiei, ca parte a ceea ce ei au numit o „conductă puternică” de noi titluri.
  • Jocul încurajează luptele, furtul și chiar jocurile de noroc.

Primul joc video Star Wars cu lume deschisă, mult-așteptatul Star Wars Outlaws, se lansează astăzi, anunță Sky News.

Jocul încurajează luptele, furtul și chiar jocurile de noroc, în ciuda faptului că este plasat într-o franciză percepută pe scară largă ca fiind prietenoasă cu copiii.

Disney va fi nerăbdător să obțină un succes, după ce, săptămâna trecută, Casa Șoricelului a anunțat că a anulat deja ultimul său serial Star Wars live-action, The Acolyte.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

În ciuda unei primiri pozitive din partea criticilor, The Acolyte a căzut de partea întunecată a criticii bombardate de către fanii furioși care au criticat, printre altele, rescrierea tradiției Star Wars și ceea ce au perceput ca fiind un ritm slab.

Spectacolul de 180 de milioane de dolari a fost, de asemenea, acuzat că este prea „woke” și se pare că nu a reușit să atragă suficient de mulți spectatori pentru a justifica un al doilea sezon.

În acest an, Outlaws a fost menționat în mod constant în rezultatele anuale complete ale companiei, ca parte a ceea ce ei au numit o „conductă puternică” de noi titluri care urmează în 2024/25, alături de Assassin’s Creed și Rainbow Six Seige.

Ubisoft consideră că „piața aventurilor în lumi deschise reprezintă 25 de miliarde de euro (21 de miliarde de lire sterline) astăzi și se așteaptă să crească în următorii ani”.

Citește și