• Ea a primit îngrijiri de la serviciile de urgență chemate la fața locului înainte de a fi dusă la un spital pentru cinci nopți.
  • Prințesa trebuie să se recupereze pe moșie.
  • Prințesa Anne va reveni la îndatoririle regale publice de îndată ce medicii ei recomandă că este sigur să facă acest lucru.

Prințesa Anne a părăsit spitalul după mai multe zile de tratament pentru o comoție cerebrală și alte răni la cap suferite într-un incident în care se suspectează că a fost implicat un cal, a anunțat vineri Palatul Buckingham, scrie Yahoo.

În vârstă de 73 de ani, prințesa regală – sora mai mică a Regelui Charles al III-lea – ar fi putut fi lovită cu piciorul sau cu capul de un cal în timp ce se plimba duminică pe proprietatea sa Gatcombe Park din sud-vestul Angliei. Ea a primit îngrijiri de la serviciile de urgență chemate la fața locului înainte de a fi dusă la un spital pentru cinci nopți.

Ea trebuie să se recupereze pe moșie și va reveni la îndatoririle regale publice de îndată ce medicii ei recomandă că este sigur să facă acest lucru.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
ISRAELUL REDUCE ACȚIUNILE MILITARE DIN GAZA
CONTINUĂ NEGOCIERILE PENTRU PREZIDENȚIALE
ROMÂNIA VS. OLANDA
HAPPY WORK PLACE

„Aș dori să adresez cele mai calde mulțumiri întregii echipe de la Spitalul Southmead pentru îngrijirea, expertiza și amabilitatea de care au dat dovadă în timpul scurtei șederi a soției mele”, a declarat Sir Timothy Laurence, soțul Annei.

Palatul a confirmat puține informații cu privire la modul în care Anne – o ecvestră olimpică – a fost rănită. O sursă regală a declarat la începutul acestei săptămâni că în zona în care se plimba Anne se aflau cai atunci când a fost rănită, adăugând că rănile erau compatibile cu lovirea de picioarele sau capul unui cal.

Palatul Buckingham a anunțat incidentul luni, declarând la momentul respectiv că Anne „se așteaptă să se recupereze complet și rapid”. Aparițiile sale programate pentru această săptămână au fost anulate în urma spitalizării sale.

Citește și