• Kate a dezvăluit în martie că urmează un tratament împotriva cancerului și a fost departe de ochii publicului o mare parte din acest an.
  • Într-un mesaj video emoționant, ea spune că acest an a fost „incredibil de greu” și „că viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă”.
  • Prințesa descrie „apele furtunoase” ale experienței sale cu cancerul ca fiind „complexe, înfricoșătoare și imprevizibile”.

Prințesa de Wales a vorbit despre ușurarea pe care a simțit-o la terminarea chimioterapiei, într-un videoclip extrem de personal publicat de Palatul Kensington. Kate a dezvăluit în martie că urmează un tratament împotriva cancerului și a fost departe de ochii publicului o mare parte din acest an, scrie BBC.

Ea va avea câteva angajamente în acest an, care ar putea include evenimente de comemorare în noiembrie și concertul său anual de colinde de Crăciun. Dar într-un mesaj video emoționant, ea spune că acest an a fost „incredibil de greu” și „că viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă”.

Această ultimă actualizare privind starea de sănătate a lui Kate transmite un mesaj pozitiv cu privire la progresele sale, dar mai este un drum lung de parcurs. Palatul Kensington a indicat că nu este posibil în acest stadiu să se spună dacă ea nu mai are cancer.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

Prințesa descrie „apele furtunoase” ale experienței sale cu cancerul ca fiind „complexe, înfricoșătoare și imprevizibile”. „Cu umilință, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, odată cu aceasta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”, spune prințesa, într-un videoclip neobișnuit de personal filmat luna trecută în Norfolk.

Videoclipul, filmat în culori de toamnă, sugerează cât de mulțumită este că a încheiat această etapă a tratamentului său. „În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie”, spune ea, văzută conducând și plimbându-se cu familia ei.

„Drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, spune ea.

Citește și