• Într-un videoclip recent, Prințesa Kate a vorbit despre dificultățile întâmpinate în acest an și a subliniat că drumul ei către recuperare este lung.
  • Aceasta intenționează să revină treptat la apariții publice, inclusiv la evenimente importante.
  • Prințesa de Wales a menționat că una dintre inițiativele sale emblematice este campania „Shaping Us”.

Prințesa de Wales și-a desfășurat prima întâlnire oficială de lucru de când a început tratamentul împotriva cancerului la începutul acestui an, scrie BBC.

Într-un alt pas spre întoarcerea în viața publică, Prințesa a avut o întâlnire marți la Castelul Windsor unde a discutat despre proiectul ei din copilărie. Prințesa a spus că anul acesta a fost „incredibil de dur”, dar că a câștigat „un sentiment reînnoit de speranță și apreciere pentru viață”.

Această întâlnire de la Castelul Windsor a fost consemnată în Circulara Curții, care enumeră angajamentele regale. Prințesa mai ținuse întâlniri acasă, dar aceasta a fost prima angajament de muncă înregistrată oficial de la începutul tratamentului ei.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Această ultimă actualizare face parte din returul gestionat cu atenție a lui Catherine, care la sfârșitul acestui an ar putea să o vadă făcând un număr mic de apariții publice, cum ar fi la evenimentele Remembrance din noiembrie și la concertul ei anual de colinde de Crăciun.

Catherine a spus în videoclipul său săptămâna trecută că „drumul ei către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continue să ia fiecare zi așa cum vine”.

Nu există detalii sau fotografii ale întâlnirii, dar unul dintre proiectele emblematice ale lui Catherine a fost campania Shaping Us, care crește gradul de conștientizare cu privire la importanța copilăriei timpurii, pe care ea a descris-o drept „munca ei de viață”.

În ianuarie a fost internată în spital pentru o operație abdominală, iar apoi în martie s-a dezvăluit că urma un tratament pentru cancer. Au fost câteva apariții publice, la Trooping the Color și la campionatul de tenis de la Wimbledon, dar a fost în mare parte un an departe de ochiul publicului.

Videoclipul extrem de personal de săptămâna trecută, filmat cu familia ei în Norfolk, a descris călătoria ei emoțională în timpul lunilor de tratament pentru cancer – spunând că „din întuneric, poate veni lumină”.

„Cu umilință, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, cu asta, vine o nouă perspectivă asupra tuturor”, a spus ea.

Citește și