• Prinţul Charles a venit pentru prima dată în România acum 20 de ani şi spune că a descoperit o ţară „uimitoare”
  • Într-un videoclip de cinci minute, Prinţul îţi arată ce poţi să vizitezi aici
  • Prinţul Charles îţi spune că acesta este momentul ideal să descoperi România

Pandemia ţi-a stricat planurile şi nu ştii unde să-ţi petreci vacanţa? Prinţul Charles îţi arată, din nou, zone din ţara ta pe care le poţi vizita şi unde poţi redescoperi tradiţii, obiceiuri şi peisaje de poveste. Prinţul a vizitat de-a lungul timpului multe locuri din România. Spune, însă, că mai vrea să exploreze. Te încurajează să faci la fel. Videoclipul, realizat împreună cu Charlie Ottley, producătorul documentarelor Wild Carpathia, are ca scop sprijinirea industriei turismului din România.

„Anul acesta trăim cu toţii momente de profundă schimbare, în care vieţile noastre au fost bulversate de prima pandemie majoră din istoria contemporană“, spune prințul Charles.

Uite ce recomandări îți face: „De la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor, întinderile nelocuite ale Harghitei, sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de fier“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„România ocupă un loc deosebit în inima mea. Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar putea explica de ce la fiecare vizită o parte din mine se simte ca acasă. Voi continua, atât cât îmi va sta în putinţă, să pledez pentru importanţa protejării şi celebrării comorilor unice ale României“, mărturisește prințul.

Campanie turism Romania Printul Charles de Wales

VIDEO ► La Valea Zălanului în judeţul Covasna a fost lansată azi o nouă campanie de susținere a industriei de turism din România, printr-un documentar narat de Alteța Sa Regală Prințul Charles de Wales și creat de producătorii Wild Carpathia.Filmul scoate în evidență importanța patrimoniului cultural și a peisajelor naturale ale României, încurajând locuitorii țării noastre să sprijine turismul intern.Partenerii evenimentului sunt Consiliul Județean Covasna și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna.Publicată de We Radio Sfantu Gheorghe pe Marţi, 4 august 2020

Autor: Alexandra Nistorescu