• Prințul Harry a aterizat în Lesotho pentru un angajament caritabil, fără soția sa Meghan Markle, după ceremonia premiilor WellChild din Regatul Unit.
  • În Lesotho, Harry a avut prânzul cu prințesa Senate Seeiso, nepoata prințului Seeiso, cu care a co-fondat organizația caritabilă Sentebale, dedicată sprijinirii tinerilor nevoiași, inclusiv celor afectați de HIV și SIDA.
  • În timpul vizitei, Harry va întâlni lideri de afaceri și filantropi pentru a promova activitatea organizației, în timp ce Meghan rămâne acasă cu copiii, prințul Archie și prințesa Lilibet.

Prințul Harry a fost reperat astăzi în Africa de Sud, la doar câteva ore după ce fratele său, prințul William, a fost fotografiat la un eveniment cu legenda fotbalului David Beckham, scrie Express.

Ducele de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a participat aseară la o ceremonie de decernare a premiilor pentru WellChild în Regatul Unit, înainte de a pleca în Africa pentru următorul său angajament solo, fără soția sa Meghan Markle.

După ce a aterizat astăzi în Lesotho, Harry a luat prânzul cu prințesa Senate Seeiso din Lesotho, în vârstă de 23 de ani, unde a fost fotografiat stând alături de tânăra regină.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
CUM ÎȚI GĂSEȘTI DRAGOSTEA
KELEMEN CANDIDEAZĂ
BOCELLI E DIRIJAT DE YUMI
PAPA CERE RUGĂCIUNE

Prințesa este nepoata prințului Seeiso, cu care Harry a co-fondat organizația sa caritabilă Sentebale, axată pe tineret.

Organizația de caritate își propune să ajute tinerii nevoiași din Africa, inclusiv pe cei cu HIV și SIDA.

În cadrul acestui angajament actual, Harry se va întâlni cu lideri de afaceri, filantropi și părți interesate locale din Lesotho pentru a promova activitatea organizației caritabile și impactul pe care aceasta îl poate avea în întreaga țară.

În cadrul acestui angajament actual, Harry se va întâlni cu lideri de afaceri, filantropi și părți interesate locale din Lesotho pentru a promova activitatea organizației caritabile și impactul pe care aceasta îl poate avea în întreaga țară.

Nu se știe pentru cât timp Harry va fi în Lesotho, dar se crede că Meghan nu va zbura să i se alăture soțului ei și în schimb va rămâne la conacul lor Montecito cu copiii cuplului, prințul Archie, 5 ani, și prințesa Lilibet, 3 ani.

Fotografia prințului Harry în Africa vine la doar câteva ore după ce fratele său, cu care nu vorbește în termeni apropiați, a fost fotografiat cu David Beckham.

Cei doi, despre care se crede că sunt prieteni, au fost văzuți stând lângă un nou elicopter de 8 milioane de lire sterline care a fost donat organizației caritabile London Air Ambulance la RAF Northolt.

Întâlnirea dintre cei doi bărbați ar putea fi considerată un afront la adresa prințului Harry, despre care se crede că a fost cândva în relații amicale cu familia Beckham.

Cu toate acestea, în ultimul an, fotbalistul a fost fotografiat mai mult cu Prințul William, sugerând o posibilă fractură în relația dintre Harry și David.

Prințul Harry urmează să se întoarcă în California în această săptămână.

Citește și