• Prințul Harry ar putea lua în considerare un rol „part-time” în Familia Regală.
  • Se zvonește că lui Harry îi lipsește viața sa anterioară și că ar lua în calcul o întoarcere în sânul Familiei Regale, în ciuda tensiunilor existente.
  • În același timp, Prințul și Prințesa de Wales își pregătesc copiii pentru întoarcerea la școală.

Prințul Harry va lua în considerare un rol „part-time” în Familia Regală dacă Regele Charles îi va cere să îl „ajute”, scrie The Independent.

Cu toate acestea, Ducele de Sussex, care împlinește 40 de ani luna aceasta, va face acest lucru numai cu condiția ca fratele său, Prințul William, să își ceară scuze. Acest lucru vine după ce s-a zvonit pe scară largă că lui Harry îi lipsește vechea sa viață și că ia în considerare o întoarcere în sânul Familiei Regale.

Acum s-a afirmat că Harry are un set „uimitor” de noi prieteni în SUA și mai multe proiecte interesante la orizont, au declarat surse pentru The Telegraph.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Între timp, Prințul și Prințesa de Wales își pregătesc copiii să se întoarcă astăzi la școală, după ce s-au bucurat de vacanța de vară la Balmoral.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt cu toții elevi la Școala Lambrook din Bracknell și se vor întoarce la școală pentru perioada Michaelmas.

Pe măsură ce George, în vârstă de 11 ani, se apropie de sfârșitul școlii pregătitoare, se înțelege că ar putea călca pe urmele tatălui său și să urmeze Colegiul Eton când va împlini 13 ani, spre deosebire de alegerea preferată a mamei sale, Marlborough College, a declarat un insider pentru MailOnline.

Citește și