• Harry își dorește să petreacă mai mult timp în Marea Britanie, dar nu se simte confortabil.
  • Meghan a susținut că interviul de logodnă BBC s-a simțit ca un „reality show”.
  •  Harry a intentat o acțiune în justiție împotriva Ministerului de Interne pentru a obține un nivel mai ridicat de protecție.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încetat să mai caute o casă în Marea Britanie, în timp ce preocupările legate de securitate cresc pentru cuplu, scrie The Independent.

Harry a intentat o acțiune în justiție împotriva Ministerului de Interne cu privire la decizia din februarie 2020 potrivit căreia ar trebui să primească un grad diferit de protecție finanțată de contribuabili atunci când se află în țară.

Se pare că cuplul și-a întrerupt căutarea unei case în apropiere de Windsor, deoarece a devenit clar că problema nu se va încheia în viitorul apropiat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Harry își dorește cu adevărat să petreacă mai mult timp în Marea Britanie, dar nu se simte confortabil să facă acest lucru până când problemele de securitate nu vor fi rezolvate”, a declarat o sursă pentru The Express.

Aceasta vine în timp ce prezentatorul BBC care a intervievat cuplul la logodna lor a răspuns la afirmațiile ducesei că se simțea ca un „reality show orchestrat”.

Comentariul a fost unul dintr-un șir de informații bombă dezvăluite în seria documentară Netflix a cuplului lansată în 2022.

Ședința la care Meghan se referea a fost cu gazda BBC Mishal Husain, care a spus că „nu știa ce să facă”.

Citește și