• Imaginea, postată pe conturile de social media ale Palatului Kensington, a fost făcută de Kate la Windsor la începutul acestei luni.
  • Fotografia alb-negru îl arată pe viitorul rege arătând elegant și matur într-o cămașă albă cu gât deschis și un blazer închis la culoare.
  • Moștenitorul tronului a avut un an dificil, deoarece mama sa, Prințesa de Wales, a fost supusă unui tratament pentru cancer anul acesta.

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o nouă fotografie a Prințului George pentru a marca cea de-a 11-a aniversare a sa, scrie The Independent.

Imaginea, postată pe conturile de social media ale Palatului Kensington, a fost făcută de Kate la Windsor la începutul acestei luni.

Fotografia alb-negru îl arată pe viitorul rege arătând elegant și matur într-o cămașă albă cu gât deschis și un blazer închis la culoare, în timp ce zâmbește camerei.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Prințul George, cel mai mare copil al Prințului și Prințesei de Wales, își sărbătorește astăzi cea de-a 11-a aniversare.

Sărbătorile vin după câteva săptămâni pline de evenimente pentru George, care s-a alăturat tatălui său la Olympiastadion din Berlin, Germania, weekendul trecut, pentru a susține Anglia în finala Euro 2024, pierdută în fața Spaniei.

Moștenitorul tronului a avut un an dificil, deoarece mama sa, Prințesa de Wales, a fost supusă unui tratament pentru cancer anul acesta.

Cu toate acestea, dacă tradiția se păstrează, Kate ar fi stat trează până aseară târziu pentru a coace un tort pentru fiul ei întâi născut.

„Îmi place să fac tortul”. I-a dezvăluit ea lui Mary Berry într-un episod din 2019 al A Berry Royal Christmas. „A devenit un pic o tradiție că stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place”.

Citește și