• William a exprimat îngrijorări cu privire la decizia fratelui său, Prințul Harry, de a se căsători cu Meghan.
  • Relația dintre Ducii de Sussex și Familia Regală a devenit aproape inexistentă după ce au renunțat la calitatea de membri activi ai Familiei Regale în 2020.
  • O biografie recentă reflectă tensiunile existente între Familia Regală și cuplul Sussex înainte de căsătorie.

Prințul William i-a interzis lui Meghan Markle să poarte bijuteriile regretatei Prințese Diana la nunta ei, a susținut un insider regal într-o nouă biografie explozivă, conform The Independent.

Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, care a cerut-o de soție pe Prințesa de Wales cu inelul de logodnă al mamei sale, ar fi fost îngrijorat de la bun început de decizia Prințului Harry de a se căsători cu vedeta din Suits. El l-ar fi îndemnat pe fratele său mai mic, în vârstă de 39 de ani, să „răcească relația” pentru a-i da actriței șansa de a se adapta la viața regală înainte de a se angaja pe deplin.

Afirmațiile au fost făcute de autorul regal Rob Jobson în biografia Prințesei de Wales, unde a explicat că fisurile erau evidente în relația dintre Sussex și Wales chiar înainte ca Meghan, 42 de ani, să se alăture oficial familiei în 2018. Jobson a scris: „William, încă îngrijorat de potrivire, a cerut chiar asigurări de la Regină că viitoarea mireasă a fratelui său nu va purta nicio bijuterie din colecția purtată cândva de Diana, Prințesa de Wales, chiar dacă soției sale Catherine i s-a permis să poarte unele, ceea ce s-ar datora rangului ei”.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Actualul moștenitor al tronului, care a avut o relație romantică cu Kate Middleton timp de aproape un deceniu înainte să se căsătorească, ar fi fost îngrijorat de ritmul relației lui Harry și Meghan. Logodna lor a fost anunțată în noiembrie 2017, la un an după ce și-au făcut publică relația. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în iunie 2016.

Jobson a explicat: „Harry a susținut că bunăvoința din partea lui William și Catherine a dispărut cu mult înainte de pregătirea nunții sale. William i-a mărturisit fratelui său că el crede că ar fi mai bine să îi ofere lui Meghan mai mult timp pentru a se adapta la stilul de viață regal și i-a sugerat să răcească relația”.

Relația Ducelui și Ducesei de Sussex cu Prințul și Prințesa de Wales este acum aproape inexistentă, după ce familia Sussex a renunțat la calitatea de membri ai familiei regale activi în 2020.

Ruptura lor cu familia a fost consolidată de o serie de interviuri cu presa, precum și de memoriile lui Harry din 2023, Spare, în care au susținut că au fost supuși mai multor forme de maltratare în cadrul familiei regale.

Una dintre cele mai șocante afirmații a fost făcută lui Oprah Winfrey în 2021, când cuplul a spus că membri neidentificați ai familiei regale au avut „preocupări și conversații despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea [copilului ei]”.

În luna decembrie a anului trecut, Omid Scobie a susținut în cartea sa Endgame că membrii Familiei Regale în cauză erau Regele Charles și Prințesa de Wales.

Această afirmație a fost dezvoltată în continuare de Jobson, care a scris că Kate a avut un rol esențial în decizia Palatului de a publica o declarație care spunea că „amintirile pot varia” cu privire la incident.

Citește și