• Priyanka Chopra a spus că a părăsit filmul două zile mai târziu și, la îndemnul tatălui ei, a plătit din buzunarul propriu producția pentru ceea ce au cheltuit cu ea.
  • Pur și simplu nu puteam să mă uit la regizorul acela în fiecare zi”, a spus ea.
  • În martie, Chopra a dezvăluit și detaliile principalului motiv pentru care a părăsit Bollywood-ul.

Priyanka Chopra a vorbit despre un moment dezumanizant” în care un regizor de film de la Bollywood a cerut să-i vadă lenjeria intimă pe platoul de filmare. În timp ce vorbea despre primele zile ale carierei sale de actriță, Priyanka a subliniat o situație foarte inconfortabilă cu care s-a confruntat, scrie The Independent.

Este posibil să fi fost în 2002 sau 2003″, a spus Chopra în timpul unui interviu acordat publicației The Zoe Report. Sunt sub acoperire, îl seduc pe tip – evident, asta fac fetele când sunt sub acoperire. Dar eu îl seduc pe tip și trebuie să dai jos câte o piesă de îmbrăcăminte pe rând. Am vrut să mă îmbrac în straturi, dar regizorul a spus: Nu, trebuie să îi văd lenjeria intimă. Altfel, de ce mai vine cineva să se uite la filmul ăsta?”, și-a amintit vedeta din Citadel.

Nu mi-a spus-o”, a adăugat Chopra. I-a spus-o stilistului din fața mea. A fost un moment atât de dezumanizant. A fost un sentiment că sunt nimic altceva în afară de modul în care pot fi folosită, arta mea nu este importantă, ceea ce contribui nu este important”.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Priyanka Chopra a spus că a părăsit filmul două zile mai târziu și, la îndemnul tatălui ei, a plătit din buzunarul propriu producția pentru ceea ce au cheltuit cu ea. Pur și simplu nu puteam să mă uit la regizorul în fiecare zi”, a spus ea.

În martie, Chopra a dezvăluit și detaliile principalului motiv pentru care a părăsit Bollywood-ul. În timpul unei apariții la podcastul Armchair Expert al lui Dax Shepherd, Chopra a spus: Eram împinsă într-un colț în industria Bollywood. Aveam oameni care nu mă distribuiau, aveam certuri cu oamenii, nu mă pricep să joc acest joc, așa că m-am cam săturat de politică și am spus că am nevoie de o pauză”, a spus ea.

Citește și: