Priyanka Chopra, mărturii despre un eveniment „dezumanizant” de la filmări: „Regizorul a cerut să îmi vadă lenjeria intimă”

AUSTIN, TEXAS - MARCH 10: Keynote speaker Priyanka Chopra Jonas attends the 2023 SXSW Conference And Festival at the Austin Convention Center on March 10, 2023 in Austin, Texas. (Photo by Gary Miller/WireImage)

Priyanka Chopra a vorbit despre un moment dezumanizant” în care un regizor de film de la Bollywood a cerut să-i vadă lenjeria intimă pe platoul de filmare. În timp ce vorbea despre primele zile ale carierei sale de actriță, Priyanka a subliniat o situație foarte inconfortabilă cu care s-a confruntat, scrie The Independent.

Este posibil să fi fost în 2002 sau 2003″, a spus Chopra în timpul unui interviu acordat publicației The Zoe Report. Sunt sub acoperire, îl seduc pe tip – evident, asta fac fetele când sunt sub acoperire. Dar eu îl seduc pe tip și trebuie să dai jos câte o piesă de îmbrăcăminte pe rând. Am vrut să mă îmbrac în straturi, dar regizorul a spus: Nu, trebuie să îi văd lenjeria intimă. Altfel, de ce mai vine cineva să se uite la filmul ăsta?”, și-a amintit vedeta din Citadel.

Nu mi-a spus-o”, a adăugat Chopra. I-a spus-o stilistului din fața mea. A fost un moment atât de dezumanizant. A fost un sentiment că sunt nimic altceva în afară de modul în care pot fi folosită, arta mea nu este importantă, ceea ce contribui nu este important”.”

Priyanka Chopra a spus că a părăsit filmul două zile mai târziu și, la îndemnul tatălui ei, a plătit din buzunarul propriu producția pentru ceea ce au cheltuit cu ea. Pur și simplu nu puteam să mă uit la regizorul în fiecare zi”, a spus ea.

În martie, Chopra a dezvăluit și detaliile principalului motiv pentru care a părăsit Bollywood-ul. În timpul unei apariții la podcastul Armchair Expert al lui Dax Shepherd, Chopra a spus: Eram împinsă într-un colț în industria Bollywood. Aveam oameni care nu mă distribuiau, aveam certuri cu oamenii, nu mă pricep să joc acest joc, așa că m-am cam săturat de politică și am spus că am nevoie de o pauză”, a spus ea.

Citește și:

Exit mobile version