• Kadîrov spunea că Musk i-a făcut cadou mașina, acesta a negat.
  • Kadîrov a scris pe Telegram că Musk i-a blocat mașina de la distanță.
  • FTC a publicat un nou raport legat de Big Tech.

Nu-l supăra pe Elon, că te lasă fără Tesla. Asta acuză conducătorul Ceceniei din ultimii 17 ani, Ramzan Kadîrov. Acesta spune că Musk i-a stricat Cybertruck-ul… de la distanță. În urmă cu o lună, Kadîrov se lăuda cu noua sa mașină: o Tesla Cybertruck. Primită, spunea el, de la Elon Musk. „Kadîrov minte” a fost replicat celui mai bogat om din lume. Acum, Kadîrov a revenit cu un update pe pagina sa de Telegram.

„Musk mi-a stricat Cybertruck-ul de la distanță. Nu-i frumos din partea lui. Oferă cadouri scumpe și apoi le oprește remote” s-a plâns Kadîrov. Acesta lăuda mașina pentru cum se descurcă în lupte: a trimis-o la război în Ucraina.

Musk nu este singurul acuzat că își face de cap .. de la distanță. Autoritatea Americană pentru Concurență a pus tunurile pe Big Tech. FTC a publicat un nou raport care concluzionează că marile companii tech care au platforme de social media colectează cantități imense de date, pe care le pot păstra pe o perioadă nelimitată.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

„Aceste practici de supraveghere pun în pericol viața privată a oamenilor, le amenință libertățile și îi expun la pericole, de la furt de identitate la hărțuire”, spune FTC, care a lucrat 4 ani la acest raport.

Viitorul remote sună totuși bine, în viziunea șefului de la Oracle. Larry Ellison, al treilea cel mai bogat om din lume, spune că supravegherea în masă a populației va fi făcută cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Toată lumea se va comporta cât mai frumos cu putință pentru că vor fi înregistrați și raportați pentru încălcări” este viziunea lui Ellison.

Operațiunea Mossadului cu pagere explozive, planificată de „cel puțin 15 ani” – surse din serviciile de informații americaneâ