• Deși Prințesa de Wales, în calitate de patroană a clubului, ar trebui să înmâneze trofeele la Wimbledon, există îndoieli dacă acest lucru va fi posibil.
  • Regina a luat loc în loja regală purtând o rochie crem din in cu motive de girafă de la Anna Valentine, cu o broșă Jack Russell de la Van Cleef and Arpels.
  • Prințul Harry a luat cuvântul public pentru a ura succes echipei britanice selectate pentru următoarea ediție de iarnă a Jocurilor Invictus.

Regina Camilla a luat loc astăzi în loja regală de la Wimbledon, în timp ce oficialii își păstrează speranța că Prințesa de Wales va apărea în ultima zi a turneului, conform The Independent.

În calitate de patroană a All England Club, Kate, în vârstă de 42 de ani, ar înmâna de obicei trofeele, dar nu se știe dacă acest lucru va fi posibil din cauza tratamentului său împotriva cancerului. „Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patroană a clubului, dar sănătatea și recuperarea ei sunt prioritare”, a declarat președintele clubului, Debbie Jevans, pentru Telegraph Sport.

Între timp, Prințul Harry a vorbit în public pentru prima dată de la reacția de respingere a anunțului său ca beneficiar al unui premiu anual numit după un erou de război american.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, care urmează să fie onorat pentru activitatea sa în cadrul Jocurilor Invictus, a urat succes echipei britanice în urma selecției sale pentru viitoarea versiune de iarnă a competiției.

„Jocurile reprezintă o oportunitate incredibilă pentru curajosul nostru personal militar și veterani de a-și demonstra abilitățile în noi provocări”, a spus el.

Citește și