• George Miller a anunţat că pregătește o nouă aventură Mad Max” pentru Tom Hardy.
  • Când pregăteam Mad Max: Fury Road, am scris ce s-a întâmplat cu Max în anul dinaintea întâlnirii cu el”, a declarat George Miller.
  • Organizatorii au confirmat că filmul intitulat „Furiosa: A Mad Max Saga” va avea premiera la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Regizorul australian George Miller a anunţat că pregătește o nouă aventură Mad Max” pentru Tom Hardy, care are loc cu un an înainte de evenimentele povestite în Fury Road”.

Când pregăteam Mad Max: Fury Road, am scris ce s-a întâmplat cu Max în anul dinaintea întâlnirii cu el în (acel film). Lucrăm la asta acum. Am scris-o ca o povestire scurtă şi acum avem şansa de a o transforma într-un scenariu”, a declarat George Miller pentru Entertainment Weekly.

Trecutul lui Mad Max este sugerat pe scurt la începutul filmului Fury Road”. Personajul este bântuit de amintiri şi fantome din trecutul său, inclusiv o fetiţă pe nume Glory. Acest personaj, care apare într-o carte de benzi desenate derivată din film, precum şi într-un joc video plasat în acest univers, ar putea fi în centrul acestui prequel.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI
LIKE=TRĂDARE? GEN Z CREDE CĂ DA
UNDE TRĂIEȘTI CEL MAI BINE?

Organizatorii au confirmat că filmul intitulat „Furiosa: A Mad Max Saga” va avea premiera la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Această prezentare vine la nouă ani distanță de „Mad Max: Fury Road”, care a fost al patrulea episod din saga post-apocaliptică apreciată de public.

Citește și