• OpenAI va accesa articolele Time pentru antrenarea A.I.
  • Acord se stabilește pe mai mulți ani între OpenAI și Time.
  • Parteneriatul include citare și link către sursa originală.

OpenAI și revista Time au încheiat un acord de colaborare. Acesta permite accesul la articolele Time pentru antrenarea ChatGPT, iar Time a avea acces la tehnologia de la OpenAI.

Acordul dintre OpenAI și revista Time este un parteneriat pe mai mulți ani, care permite OpenAI să acceseze articolele actuale și arhivate ale revistei Time. Acest conținut va fi folosit pentru a îmbunătăți produsele OpenAI, inclusiv ChatGPT. Utilizarea articolelor Time include citarea și furnizarea unui link către sursa originală. Acest parteneriat se alătură altor colaborări similare ale OpenAI, precum cele cu News Corp și Reddit, care permit accesul la conținut jurnalistic și discuții pentru antrenarea modelelor AI.

Revista Time va avea acces la tehnologia OpenAI, ceea ce îi va permite să dezvolte noi produse pentru cititorii săi. Aceste produse ar putea include inovații tehnologice care să îmbunătățească modul în care conținutul este livrat și consumat de public. De asemenea, colaborarea cu OpenAI poate ajuta Time să își extindă și să își modernizeze platformele digitale, oferind o experiență mai interactivă și mai personalizată cititorilor săi. În plus, integrarea cu tehnologia A.I. poate aduce soluții avansate de analiză a datelor, optimizare a conținutului și alte funcționalități care să sporească atractivitatea și eficiența produselor Time.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Parteneriatele OpenAI cu diverse publicații au fost însoțite de controverse legate de drepturile de autor. În decembrie, The New York Times a intentat un proces împotriva Microsoft și OpenAI, acuzând încălcări ale proprietății intelectuale. The Times solicită despăgubiri de miliarde de dolari pentru utilizarea neautorizată a conținutului său. În 2023, autori proeminenți precum Jonathan Franzen și George R.R. Martin au dat în judecată OpenAI pentru folosirea lucrărilor lor în antrenarea ChatGPT fără consimțământul lor. Aceste cazuri evidențiază necesitatea unor reglementări clare și acorduri transparente pentru utilizarea conținutului protejat de drepturi de autor în dezvoltarea tehnologiilor A.I.

Citește și