• Ciocolatierul francez Amaury Guichon a dezvăluit că artista l-a însărcinat să creeze o sculptură Lego a lui Rocky, făcută din ciocolată.
  • „CIOCOLATĂ A$AP ROCKY LEGO!”, a scris Guichon pe Instagram.
  • Rihanna i-a prezentat cadoul lui Rocky în timpul aniversării de joi seară.

Rihanna i-a oferit lui A$AP Rocky un cadou uriaș de ziua lui. Ciocolatierul francez Amaury Guichon a dezvăluit că artista l-a însărcinat să creeze o sculptură Lego a lui Rocky, făcută din ciocolată. „CIOCOLATĂ A$AP ROCKY LEGO!”, a scris Guichon pe Instagram. „Un mare mulțumesc lui @badgalriri pentru încrederea ei în această sculptură personalizată pentru cadoul de ziua lui @asaprocky!”, scrie ELLE.

Rihanna i-a prezentat cadoul lui Rocky în timpul aniversării de joi seară. Aceasta nu a fost singura lor ieșire de ziua lor, totuși. Sâmbătă, cuplul a fost fotografiat în New York City, bucurându-se de o a doua întâlnire nocturnă.

View this post on Instagram

A post shared by Amaury Guichon (@amauryguichon)

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Cântăreața a purtat un look all black. Ea a asortat un body corset cu o haină neagră supradimensionată, pantofi cu toc și coliere suprapuse. În aprilie, Rihanna s-a destăinuit pentru Interview despre cum ea și Rocky au trecut de la prieteni la parteneri romantici și acum părinți a doi copii.

„Am văzut moda la fel. Am văzut creativitatea la fel. Am ajuns în aceleași cercuri o mulțime”, a spus ea despre timpul lor ca prieteni. „Și după aceea, când am crescut, am ajuns să ne susținem reciproc brandurile, produsele și creativitatea tot timpul. Eu îi purtam hainele, el venea la lansările mele. Dar nu a fost până la sfârșitul anului 2019 [că lucrurile s-au schimbat].”

Citește și