• Rio s-a clasat pe primul loc în ceea ce privește accesibilitatea.
  • Cel mai bun loc de petrecere din Europa este, fără surpriză, legendara capitală a cluburilor din Germania, Berlin.
  • Lacurile din Elveția sunt pline de muniții aruncate acolo în secolul XX. Oficialii oferă acum 57.000 de dolari pentru cele mai bune idei de a le scoate.

Soare, mare și samba: Rio de Janeiro din Brazilia a fost declarat cel mai bun loc din lume pentru a petrece seara, conform noului sondaj realizat de Time Out pe mii de persoane din întreaga lume. Muzica live, sălile de dans și barurile boeme au făcut delirul petrecăreților, scrie CNN.

Rio s-a clasat pe primul loc în ceea ce privește accesibilitatea, dar locul în care petrecerile sunt cele mai intense, dar portofelul este mai ușor în Manila, capitala Filipinelor. Experții în viața de noapte spun că piețele alimentare nocturne merită în mod special o vizită.

Cel mai bun loc de petrecere din Europa este, fără surpriză, legendara capitală a cluburilor din Germania, Berlin. Rave-urile în aer liber au revenit în forță, spune Time Out, iar Berghain, marea doamnă a decadenței, are un nou sistem de sunet.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Proiecte mărețe

Lacurile din Elveția sunt pline de muniții aruncate acolo în secolul XX. Oficialii oferă acum 57.000 de dolari pentru cele mai bune idei de a le scoate.

Este o adevărată provocare, dar când vine vorba de proiecte de inginerie impresionante, viaductul Millau din Franța este greu de întrecut.

Citește și