• „Imaginaţi-vă că Trump ar regiza acest film. N-ar ajunge nicăieri”, a spus De Niro.
  • De Niro, Spike Lee şi Coppola au participat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în cadrul evenimentului organizat de New York Film Festival.
  • „Trebuie să-i învingem pe republicani, acei republicani care nu sunt adevăraţi republicani”, a declarat De Niro.

La premiera din New York a filmului „Megalopolis”, regizat de Francis Ford Coppola, Robert De Niro a stârnit hohote de râs după ce a prezentat o ipoteză ironică legată de Donald Trump, scrie Deadline.

„Imaginaţi-vă că Trump ar regiza acest film. N-ar ajunge nicăieri, dintr-o nebunie totală. Nu poate să facă nimic. El vrea să distrugă ţara şi nu ar putea face nici măcar un film care are structură”, a spus De Niro.

De Niro, Spike Lee şi Coppola au participat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în cadrul evenimentului organizat de New York Film Festival la AMC Lincoln Square Imax. Discuţia, care a durat aproximativ 30 de minute, a avut loc înaintea proiecţiei filmului. La proiecţie au fost prezenţi şi alţi actori cunoscuţi, cum ar fi Aubrey Plaza, Dustin Hoffman sau Giancarlo Esposito.

Recomandări

ZELE DISCUTĂ CU UK
COPIII VOR PRIETENI
VEZI A DOUA LUNĂ
CUM ÎȚI ANTRENEZI MINTEA?
ROMÂNII SUNT ADEPȚII SELF-HELP
CE ANIMAL PREFERI?

Robert De Niro şi Spike Lee au vorbit, de asemenea, despre legăturile dintre temele filmului şi anxietăţile electorale din Statele Unite. „Trebuie să-i învingem pe republicani, acei republicani care nu sunt adevăraţi republicani. Trebuie să-l învingem pe Trump. E atât de simplu”, a declarat De Niro. Coppola a menţionat că în filmul său au fost distribuiţi şi actori cu viziuni politice diferite, dar a subliniat că speră ca „umanitatea să prevaleze” în ciuda diferenţelor.

Citește și