• Robert Downey Jr. a fost ales ca Doctor Doom în „Avengers: Doomsday”, iar această decizie a stârnit controverse printre fanii Marvel.
  • Downey Jr. va juca o variantă răutăcioasă a lui Tony Stark, datorită multiversului, după eliminarea lui Jonathan Majors din MCU.
  • Unii fani sunt încântați de revenirea lui Downey Jr., dar criticii consideră că acest rol va schimba rivalitatea tradițională cu Fantastic Four.

Mulți fani Marvel condamnă decizia de a-l alege pe Robert Downey Jr. ca Doctor Doom, scrie The Independent.

În acest weekend, a fost dezvăluit la ComicCon că starul „Iron Man”, al cărui personaj a fost ucis în „Avengers: Endgame”, se va întoarce în Marvel Cinematic Universe (MCU) într-un loc complet diferit.

Castingul lui Downey Jr pentru rolul negativ al „Fantastic Four” a fost anunțat alături de noul film, care se va intitula „Avengers: Doomsday”.

Recomandări

JANNIK SINNER CÂȘTIGĂ LA US OPEN
SCHOLZ SUSȚINE UCRAINA
TAYLOR FURĂ PRIVIRE LA US OPEN
A.I. AR PUTEA COMBATE CANCERUL
LA PENSIE ÎN EUROPA
CE ȘTIM DESPRE IPHONE 16

Deși nu au fost confirmate detalii specifice despre apariție, duo-ul de regizor al filmului, frații Russo, a spus că distribuția actorului a fost posibilă datorită multiversului – o serie de lumi diferite cu personaje vechi și noi, care face posibilități nelimitate disponibile. .

Acest lucru sugerează că Downey Jr va juca o variantă răutăcioasă a lui Tony Stark/Iron Man. Se crede că această idee a fost gândită după eliminarea lui Jonathan Majors de la MCU; personajul său Kang Distrugatorul a fost inițial menit să fie principalul răufăcător într-un viitor film „Avengers”.

Cei mai puțin critici față de fanii Marvel au fost mulțumiți de revenirea actorului în MCU, mulți considerându-l „istoric” și încântați să vadă cum apariția lui va afecta anumite personaje, inclusiv Spider-Man.Cu toate acestea, există cititori de benzi desenate cărora nu le place faptul că acest lucru va diminua rivalitatea Doctorului Doom cu personajele Fantastic Four Reed Richards și Sue Storm, care urmează să fie jucate în MCU de Pedro Pascal și Vanessa Kirby.

Actorul a apărut pentru prima dată ca Iron Man în 2008 ȘI a reluat rolul în 10 filme Marvel în următorii 11 ani. Downey Jr a spus anterior că se va întoarce „cu bucurie” la Marvel, afirmând: „Este o parte prea integrantă a ADN-ului meu”.

„Când am regizat „Avengers: Endgame”, Joe și cu adevărat am crezut că a fost sfârșitul drumului pentru noi în universul cinematografic Marvel”, le-au spus frații Russo fanilor Marvel de la ComicCon. „În perioada de atunci, printr-o poveste cu totul specială, Joe și cu mine am ajuns să vedem potențial un drum înainte cu tine.”

Citește și