• Gosling a declarat că în ciuda unei cariere de actor plină de satisfacții, copiii săi vor fi întotdeauna pe primul loc.
  • Încerc să îmi dau seama cine sunt și să fiu alături de ei în modul în care pot”, a spus el.
  • Gosling a fost atent la proiectele pe care le acceptă, spune el.

Ryan Gosling este fericit că este tată. Actorul în vârstă de 43 de ani a reflectat asupra modului în care a fost viața lui de a-și crește cele două fete – Esmeralda, în vârstă de nouă ani, și Amada, în vârstă de opt ani – împreună cu partenera sa de 13 ani, Eva Mendes, înainte de Ziua Tatălui, scrie The Independent.

Gosling a declarat recent pentru WSJ Magazine că, în ciuda unei cariere de actor plină de satisfacții, inclusiv a rolului lui Ken în succesul de box office de anul trecut, Barbie, copiii săi vor fi întotdeauna pe primul loc.

Încerc să îmi dau seama cine sunt și să fiu alături de ei în modul în care pot”, a spus el. Sunt personalități atât de clare și de distincte încât devine oarecum evident.”

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Gosling a fost atent la proiectele pe care le acceptă, spune el, pentru a putea îndeplini îndatoririle de bază ale unui tată, cum ar fi să le ia pe Esmeralda și Amada de la școală. Mai mult, starul Fall Guy alege strategic personaje care nu-l vor pune într-o stare de spirit proastă.

El a explicat: Nu prea accept roluri care mă vor pune într-un loc întunecat. Acest moment este ceea ce simt că încerc să citesc camera de acasă și să simt că ceea ce va fi cel mai bine pentru noi toți. Deciziile pe care le iau, le iau împreună cu Eva și le luăm având în vedere în primul rând familia noastră.”

La serviciu, poate că i se spune Ryan” sau Gosling„, dar acasă, este Daddy” sau Papi”. Mă omoară de fiecare dată. Pur și simplu nu există nimic, nimic mai bun decât asta”, a spus el.

Citește și