• Gosling a purtat ochelari de soare și două șepci de baseball diferite pentru concursuri.
  • Mendes a optat pentru ochelari de soare și o pălărie de soare.
  • În ultimul deceniu, Gosling a luat pauze de la cariera sa de la Hollywood pentru a fi alături de familia sa.

Ryan Gosling și Eva Mendes s-au bucurat de o zi împreună la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. În timpul unei rare ieșiri publice în weekend, cuplul a fost văzut stând în tribune la Chateau de Versailles pentru a urmări duminică dresajul ecvestru individual Grand Prix freestyle, scrie ABC News.

Cuplul a fost văzut în public pe stadionul Bercy, duminică, pentru a asista la finala feminină la bare inegale. În timpul probei, Suni Lee a câștigat medalia de bronz după ce a obținut o notă de 14,800, devansând-o pe belgianca Nina Derwael pentru ultimul loc pe podium.

Gosling a purtat ochelari de soare și două șepci de baseball diferite pentru concursuri, în timp ce Mendes a purtat, de asemenea, ochelari de soare și o pălărie de soare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Cuplul părea să fie însoțit de cele două fiice ale lor, Esmeralda, 9 ani, și Amada, 8 ani, în timp ce se bucurau de evenimentele olimpice. În ultimul deceniu, Gosling a luat pauze de la cariera sa de la Hollywood pentru a fi alături de familia sa.

„Întotdeauna punem familia pe primul loc”, a spus Gosling. „Nu cred că voi regreta ceva pe plan profesional, dar cred că atunci când vine vorba de Eva și de fete, ele sunt pe primul loc”.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal publicat în luna mai, Gosling a declarat că a evitat să accepte roluri care îl vor pune într-un loc întunecat” și că acordă prioritate păstrării păcii cu familia sa.

Citește și