• Ryan Reynolds și Blake Lively vor avea încă un băiețel, care li se va alătura celorlalțo trei frați, James, Betty și Inez.
  • Ryan a dezvăluit sexul și numele copilului în timpul unei conversații cu un fan al Wrexham AFC și mai târziu la premiera filmului „Deadpool & Wolverine” din New York, unde a mulțumit familiei sale pentru sprijin.
  • John Bell, fanul cu care Ryan a discutat, a strâns bani pentru organizația caritabilă Waling4Hope, care sprijină sănătatea mintală, purtând un costum „Deadpool” și o cadă de baie pentru a simboliza greutățile pe care le poartă oamenii.

It`s a boy! Ryan Reynolds și Blake Lively vor avea un băiețel, care li se va alătura celorlalți frați ai său, James, Betty și Inez, scrie HELLO!.

Ryan a dezvăluit sexul celui mai mic dintre ei, născut în 2023, în timp ce vorbea cu John Bell, un fan al Wrexham AFC, al cărui fiu Jake era un mare fan „Deadpool”.

„Sunt foarte recunoscător că ai împărtășit povestea lui”, a spus starul „Deadpool & Wolverine”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Vreau să împărtășesc cu voi că și eu am un fiu. Băiete, John, dacă îl iubesc o zecime din cât îl iubești tu pe Jake, simt că am făcut o treabă al naibii de bună.”

Ryan a dezvăluit anterior numele băiețelului a fost Olin în timp ce vorbea la premiera Deadpool & Wolverine din New York; Ryan a mulțumit familiei sale pentru sprijinul lor și a dat un strigăt la soția sa și cei patru copii ai lor.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele Blake, care este aici”, a spus el de pe scenă, continuând: „Vreau să le mulțumesc copiilor mei James, Inez, Betty, Olin, care sunt aici: Sper că, dacă am noroc, acest moment va fi cel mai traumatizant lucru, adică conținutul acestui film, care se va întâmpla în minunata voastră viață”.

John a mers pe jos pentru a strânge bani pentru Waling4Hope, o organizație caritabilă britanică, menită să strângă fonduri pentru „a ușura nevoile persoanelor care se confruntă sau riscă să se confrunte cu o sănătate mintală precară, în special, dar nu exclusiv, prin furnizarea de activități recreative/de petrecere a timpului liber în interesul bunăstării sociale, menite să le îmbunătățească condițiile de viață; consiliere practică, sprijin și orientare către alte organizații, atunci când este necesar; și educarea publicului larg cu privire la sănătatea mintală prin distribuirea de materiale produse de organizații specializate”.

El a mers pe jos într-un costum „Deadpool” cu o cadă de baie în mărime naturală atașată prin curele de umăr. Cada „reprezintă greutatea poverilor pe care le poartă oamenii”.

Videoclipul a fost filmat acum șase luni, înainte de prima aniversare a lui Olin.

Ryan și Blake și-au întâmpinat fiul în februarie 2023, dar Ryan a declarat recent că ar fi deschis la mai mulți copii.

„Cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, a glumit el. „Cât mai mulți posibil. Cât mai multe bătăi de inimă, care să alerge și să distrugă lucrurile din casă. Îmi place asta. Să avem mai mulți!”.

Citește și